בשר טחון עם תפוחי אדמה ואיטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בשר טחון עם תפוחי אדמה ואיטריות

בשר טחון עם תפוחי אדמה ואיטריות

יום ראשון שוב שוברים את הראש מה להכין, בא לי בשר ביחד עם אטריות בתבשיל אחד רגע מה אפשר להכניס פנימה שיהיה משביע וטעים ושהילדים יאכלו ? תפוחי אדמה כמובן, מנה עיקרית + תוספת בתבשיל אחד אין יותר מושלם מזה.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
חצי קילו בשר בקר טחון
עגבניה מגורדת
תפוח אדמה בינוני
כוס איטריות דקיקות
100 ג’ רסק עגבניות
2 כוסות מים
כף גדושה פפריקה אדומה
כפית סוכר שטוחה (לפי הטעם)
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר ולפורר תוך כדי טיגון, לחתוך את התפוח אדמה לקוביות קטנות ולטגן עם הבשר עד שהוא מתרכך. להוסיף עגבניה, סוכר תבלינים, רסק וכוס מים.

2. להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שתפוחי האדמה רכים. להכין את האיטריות ע”פ ההוראות ולהוסיף לבשר יחד עם שארית המים. לבשל כמה דקות ולהגיש.

6008 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בשר טחון עם תפוחי אדמה ואיטריות

גולשים מכינים וממליצים:

שבי : “וואוו, יצא מדהים! כמעט חיסלתי את כל הסיר…☺”

דורית : “ואוווו ניקי זה פשוט מושלם!!! יצא ממש טעים אפילו הבן הקטן ביקש תוספת. יש לי עוד מתכון מעולה לאוסף. תודה!”


88
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסנת

היי ניקי! :-)יעבוד עם ספגטי במקום אטריות?אני אחתוך אותו קטן

1 4 5 6