קציצות בשר ואורז מלא אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר ואורז מלא אפויות

קציצות בשר ואורז מלא אפויות

למה דווקא אורז ? כי אורז ובשר זה שילוב נהדר והפעם הלכתי על אורז מלא, יצאו קציצות שמנמנות עסיסיות טעימות
ואפילו לא הזכרתי את העובדה שכולן נכנסו לתנור שזה בכלל חיים קלים והרבה יותר בריאים למשפחה.

25 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
כוס אורז מלא
2 כוסות מים רותחים (חוץ מההשרייה)
בצל קצוץ ומטוגן
כפית פפריקה
כף פטרוזיליה קצוצה
ביצה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. הכנת האורז:
להשרות את האורז במים רותחים כ 15 דקות ולסנן.
לחמם מחבת עם השמן להוסיף את האורז ולערבב שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים ותבלינים להרתיח להנמיך את האש ולכסות. לבשל כ – 45 דקות, לסגור את האש ולהשאיר מכוסה 20 דקות נוספות. לפתוח ולערבב בעזרת מזלג.

2. לערבב את מצרכי הקציצות כולל האורז ליצור כדורים ולקרר כשעה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות כ 15 דקות צד ראשון ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות

14583 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN856894-1

‏‏עותק של SN856882-1

156
תגובות

  הרשם  
עדכן
שי

מה הם “מצרכי הקציצות” חוץ מהבשר הטחון?

1 8 9 10