קציצות בשר ואורז מלא אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר ואורז מלא אפויות

קציצות בשר ואורז מלא אפויות

למה דווקא אורז ? כי אורז ובשר זה שילוב נהדר והפעם הלכתי על אורז מלא, יצאו קציצות שמנמנות עסיסיות טעימות
ואפילו לא הזכרתי את העובדה שכולן נכנסו לתנור שזה בכלל חיים קלים והרבה יותר בריאים למשפחה.

25 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
כוס אורז מלא
2 כוסות מים רותחים (חוץ מההשרייה)
בצל קצוץ ומטוגן
כפית פפריקה
כף פטרוזיליה קצוצה
ביצה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. הכנת האורז:
להשרות את האורז במים רותחים כ 15 דקות ולסנן.
לחמם מחבת עם השמן להוסיף את האורז ולערבב שכל האורז יצופה בשמן. להוסיף את המים ותבלינים להרתיח להנמיך את האש ולכסות. לבשל כ – 45 דקות, לסגור את האש ולהשאיר מכוסה 20 דקות נוספות. לפתוח ולערבב בעזרת מזלג.

2. לערבב את מצרכי הקציצות כולל האורז ליצור כדורים ולקרר כשעה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות כ 15 דקות צד ראשון ולהפוך לצד השני לעוד 10 דקות

12899 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN856894-1

‏‏עותק של SN856882-1

154
תגובות

  הרשם  
עדכן
רות

נראה אחלה מתכון,
אין עליך ניקי?
האם אפשר לבשל את האורז המלא בסיר רגיל כי יש לי מחבת קרמי

אביגיל

שלום! לא הבנתי כמה דברים.. המים שמשרים איתם את האורז אלו לא אותם מים שמשתמשים בהם אחר כך? אז מה הכמות של המים שלהם? כמה שמן לשים?

ליאת

ניקי יקרה!!!!
אין!! אבל אין!!! על הרעיונות המדהימים שלך!!
האתר הזה ממש ברכה בכל בית!!!!
מתי את מוציאה ספר של כל המתכונים המעולים שלך??
לגבי הקציצות- האם אפשר להכין את האורז והבלילה בערב ולאפות אותם מחר בצהריים?? אני פשוט עובדת ומנסה לחסוך את זמן ההכנה בצהריים…
תודה על כל המתכונים הנהדרים שלך!!!

בר

היי ניקי, שאלה קטנה: כמה מעלות בתנור?

חגית

יופי של רעיון, תודה רבה!

אוחיון ציפורה

היי ניקי מה שלומך ראשית אוהבת מאוד את המתכונים שלך כל מתכון מצליח נהדר תודה יש לי שאלה קטנה את הקציצות עים האורז אפשר להכין עים אורז רגיל כי אני לא אוהבת אורז מלא וגם לא הילדים אשמח לתשובה

אלה

היי ניקי
כמה מים יש להוסיף לבישול האורז?

1 2 3 9