שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

אחד הדברים הטובים שיש זה פטריות שעברו טיגון קל, זה כמו חטיף אף פעם אין מספיק מזה, זה נגמר מהר.
אז מה להתבאס שלא הכנתי מספיק או להיות מאושרת שמחסלים אותה ?
כולה כמה דקות עבודה אני אפילו אפילו לא טורחת להכין מראש מרוב שזה קל, תנסו ותתאהבו עם השעועית זאת חגיגה של תוספת.

4 מנות

מרכיבים:

2 כוסות שעועית צהובה (סנפרוסט)
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס
כפית רוטב צ’לי מתוק
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את השעועית כ5 דקות במים רותחים. ולסנן.

2. לטגן את השעועית כדקה שתיים , להוסיף את הפטריות, צ’ילי, דבש ותבלינים להקפיץ כמה דקות.

14098 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

נריה : “יצא מוצלח במיוחד!
הוספתי כף סויה…. פשוט מעדן!”


150
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

שלום,יש לי חבילה אחת של פטריות שאחתוך אותן, ועוד חבילה מקופסת שימורים.
עדיף להשתמש רק בחבילה של הפטריות מקופסת השימורים?
או שפשוט זה לא כזה נורא להשתמש רק בחבילה אחת במקום2.. תודה רבה

נריה

יצא מוצלח במיוחד!
הוספתי כף סויה…. פשוט מעדן!
ו…תודה על האתר המוצלח! אני מבקרת פה כמעט כל יום…..

לאה

היי, רציתי לשאול אם אני מורידה את הפטריות, הכמות של התבלינים אותו דבר?

עידנאור

אני רוצה להכין את המתכון רק שיש לי שקית של 1 קילו… מה כמות התבלינים שאני צריך לשים? והאם אפשר להכין בלי הפטריות?

לימור

הי ניקי
אני רוצה לעשות רק עם פטריות אבל את המתכון הזה.לשנות משהו במרכיבים?חבילה אחת של פטריות

רעות

היי!

זה ילך גם עם פטריות משימורים? או שעדיף לוותר?

1 8 9 10