שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

אחד הדברים הטובים שיש זה פטריות שעברו טיגון קל, זה כמו חטיף אף פעם אין מספיק מזה, זה נגמר מהר.
אז מה להתבאס שלא הכנתי מספיק או להיות מאושרת שמחסלים אותה ?
כולה כמה דקות עבודה אני אפילו אפילו לא טורחת להכין מראש מרוב שזה קל, תנסו ותתאהבו עם השעועית זאת חגיגה של תוספת.

4 מנות

מרכיבים:

2 כוסות שעועית צהובה (סנפרוסט)
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס
כפית רוטב צ’לי מתוק
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את השעועית כ5 דקות במים רותחים. ולסנן.

2. לטגן את השעועית כדקה שתיים , להוסיף את הפטריות, צ’ילי, דבש ותבלינים להקפיץ כמה דקות.

42309 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

נריה : “יצא מוצלח במיוחד!
הוספתי כף סויה…. פשוט מעדן!”

155
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

אם אין רוטב צ’ילי מתוק, עם מה אפשר להחליף? קטשופ, רסק עגבניות, משהו אחר…? תודה מראש

אנונימי

היי ערב טוב.. רציתי לשאול כמה שמן צריך לשים בזמן הקפצה השעועית

1 9 10 11