שעועית צהובה מוקפצת עם פטריות
אחד הדברים הטובים שיש זה פטריות שעברו טיגון קל, זה כמו חטיף אף פעם אין מספיק מזה, זה נגמר מהר.
אז מה להתבאס שלא הכנתי מספיק או להיות מאושרת שמחסלים אותה ?
כולה כמה דקות עבודה אני אפילו אפילו לא טורחת להכין מראש מרוב שזה קל, תנסו ותתאהבו עם השעועית זאת חגיגה של תוספת.
4 מנות
מרכיבים:
2 כוסות שעועית צהובה (סנפרוסט)
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס
כפית רוטב צ'לי מתוק
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים ולבשל את השעועית כ5 דקות במים רותחים. ולסנן.
2. לטגן את השעועית כדקה שתיים , להוסיף את הפטריות, צ'ילי, דבש ותבלינים להקפיץ כמה דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
נריה : "יצא מוצלח במיוחד!
הוספתי כף סויה…. פשוט מעדן!"