תבשיל עוף עם בצל ועשבי תיבול
אני לא מושלמת אני מודה. לנהל בית, לטפל בשלושה ילדים (או בארבעה, תלוי איך מסתכלים על הבעל ) וגם לעבוד אז לפעמים יש לי נפילות בדרך.
לזמנים שאני קצרה בזמן אני תמיד מחזיקה עוף בפריזר, תמיד אוהבים אצלי והדבר היחיד שאני צריכה להקפיד שיהיה הרבה רוטב ומבחינת הילדים זה האוכל המושלם. יצא לי תבשיל מעולה עם רוטב סמיך ומשגע שכולנו נהננו לטבול את החלה, ליקקנו את האצבעות וחיסלנו את הסיר עד תום. חוץ מזה כשבחוץ גשום אין כמו תבשיל חם והכי חשוב קלי קלות הכנה. יאללה למטבח.
מרכיבים:
קילו חלקי עוף
3 בצלים חתוכים לקוביות
5 שיני שום פרוסות
כוסברה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה גריל עוף
חצי כפית בהרט
כפית פפריקה
1/3 כפית פפריקה חריפה
פלפל לבן
א. מרק
מלח
הכנות:
1. לטגן את חלקי העוף ולהזהיב, להוציא לנייר סופג.
2. לטגן את הבצל ושיני השום להוסיף את חלקי העוף לתבל במל"פ.
3. להוסיף את שאר המצרכים כולל תבלינים, לכסות את העוף במים, לכסות חלקית את הסיר ולבשל כשעה פלוס, לבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
אמא : "כרגיל- מתכון מנצח. שמתי עכשיו על האש ואני כבר מתה לאכול. כל הבית ריח!!!"
אוראל : "הכנתי כמה פעמים.טעים מאוד!! ובכלל אני מכינה המון מהאתר שלך.
המון תודה על כל המתכונים הטעימים!!"