תבשיל עוף עם בצל ועשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תבשיל עוף עם בצל ועשבי תיבול

אני לא מושלמת אני מודה. לנהל בית, לטפל בשלושה ילדים (או בארבעה, תלוי איך מסתכלים על הבעל ) וגם לעבוד אז לפעמים יש לי נפילות בדרך.
לזמנים שאני קצרה בזמן אני תמיד מחזיקה עוף בפריזר, תמיד אוהבים אצלי והדבר היחיד שאני צריכה להקפיד שיהיה הרבה רוטב ומבחינת הילדים זה האוכל המושלם. יצא לי תבשיל מעולה עם רוטב סמיך ומשגע שכולנו נהננו לטבול את החלה, ליקקנו את האצבעות וחיסלנו את הסיר עד תום. חוץ מזה כשבחוץ גשום אין כמו תבשיל חם והכי חשוב קלי קלות הכנה. יאללה למטבח.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
3 בצלים חתוכים לקוביות
5 שיני שום פרוסות
כוסברה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה גריל עוף
חצי כפית בהרט
כפית פפריקה
1/3 כפית פפריקה חריפה
פלפל לבן
א. מרק
מלח


הכנות:

1. לטגן את חלקי העוף ולהזהיב, להוציא לנייר סופג.

2. לטגן את הבצל ושיני השום להוסיף את חלקי העוף לתבל במל”פ.

3. להוסיף את שאר המצרכים כולל תבלינים, לכסות את העוף במים, לכסות חלקית את הסיר ולבשל כשעה פלוס, לבדוק טעמים.

8211 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אמא : “כרגיל- מתכון מנצח. שמתי עכשיו על האש ואני כבר מתה לאכול. כל הבית ריח!!!”

אוראל : “הכנתי כמה פעמים.טעים מאוד!! ובכלל אני מכינה המון מהאתר שלך.
המון תודה על כל המתכונים הטעימים!!”


45
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמרית

היי ניקי.האם אני יכולה לוותר על שלב הטיגון ולבשל ישר בסיר בלי העור של העוף?
הכנתי כמו במתכון המקורי ובעלי התאהב בתבשיל הזה.

שלהבת יריב

היי אפשר בלי אבקת מרק?

עדי

היי ניקי, אפשר לעשות בתבנית חרס או קרמיקה ולכסות בנייר כסף? או שעדיף בסיר רגיל (לא מיוחד לתנור) עם מכסה?

אורית

שלום לניקי היקרה. א. אני רוצה לוודא – מטגנים את הבצל באותו הסיר שטיגנתי את העוף. נכון? ב. אני משתמשת רק בקוביות של דורות. האם הולך כאן? אם כן, כמה קוביות בבקשה לכוסברה וכמה לפטרוזיליה?
תודה מראש על התשובות

מרב

שלום ניקי.
יש לי עוף ממש דומה. תנסי פעם לטגן קודם תבצל,עליו להוסיף את העוף(שכבר פיזרת עליו את התבלינים היבשים מכל הצדדים,אני מורידה את העור) להפוך אותו אחרי שצד אחד הזהיב לסגור ולבשל בעדינות כשעה.10 דק’ לפני הסוף אני מוסיפה את הירוקים. ובדכ לא מוסיפה מים בכ ל ל! (העוף מוציא מעצמו)
תודה על שלל הרעיונות.מרב

חפצי

היי ניקי, האם אפשר רק עם חזה עוף? כולם אצלי אוהבים רק את החלק הזה בעוף….