תבשיל עוף ופסטה בסיר אחד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל עוף ופסטה בסיר אחד

תבשיל עוף ופסטה בסיר אחד

מסוג הארוחות שאני הכי אוהבת להכין הכל ביחד בסיר אחד, הפסטה מקבלת את הטעם של העוף וזה משגע, מסוג התבשילים שבאמת מלקקים את האצבעות כי הוא יוצא נהדר.  אני אומר ככה בשקט שזה תבשיל שמתאים למי שקצת מתעצל להכין צהריים ולא בא לו להשקיע יותר מידי אבל את זה תשאירו בינינו 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
בצל
3 שיני שום
200 ג’ פסטה
2 גזרים חתוכים למקלות (לא חובה)
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כפית קטשופ
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור טחון גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן עד שמזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קצר מידי פעם לערבב.

2. להניח מעל את הכנפיים ולטגן כמה דקות מידי פעם לערבב, לנער בעדינות את הסיר להוסיף את שאר המצרכים (את הפסטה לא להוסיף) את הגזר לחתוך למקלות קצרים + 2 כוסות מים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כ 45 דקות מידי פעם לערבב.

**את השלב הזה אפשר להכין מראש**

3. להוסיף את הפסטה כמו שהיא להוסיף 2 כוסות מים שיכסו את הפסטה, לבשל עוד 20 דקות מידי פעם לערבב, מומלץ לבדוק טעמים ולוודא שהפסטה מוכנה.

4. כשהפסטה מוכנה להוריד מהאש ולערבב מידי פעם גם אם נותרו נוזלים הפסטה תספוג אותם, כדאי להמתין 10 – 15 דקות הלפני ההגשה הפסטה סופגת את הטעמים יותר טוב.

כדאי לדעת ש…
את הפסטה מכניסים לתבשיל כשהיא לא מוכנה הכל מתבשל ביחד. את החלק הראשון אפשר להכין יום מראש ולמחרת להכניס את הפסטה.
יש לכם פסטה מוכנה ? תוותרו על סעיף 3 תוסיפו קצת יותר נוזלים תוסיפו את הפסטה תערבבו תנו שתי דקות בישול ותורידו מהאש. מומלץ להמתין 10 – 15 דקות לפני שאוכלים ולערבב מידי פעם.

25692 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל עוף ופסטה בסיר אחדתבשיל עוף ופסטה בסיר אחד

גולשים מכינים וממליצים:

א.ח : הכנתי ביום שישי ויצא מעולה! מנה קלה וטעימה מאוד והכל בסיר אחד.

לולה : “פשוט רעיון נהדר! יוצא מעולה מעולה. טעים! אני מוסיפה לקט ירקות העונה במקום הגזר הגמדי, ואפשר לשחק עם המתכון, הרעיון פשוט מעולה. תודה ניקי! מומלץ בחום לילדים מפונקים… :-P”

מיה : “מעולה!!! תודה!!!!”

א.ח : “הכנתי ביום שישי ויצא מעולה! מנה קלה וטעימה מאוד והכל בסיר אחד.”

שם : “יאמייייייי ! יצא טעים טעים ! תודה :))”

שם : “יצא נפלא !!!”

אבישגר : “החלפנו את הסילאן בדבש השתמשנו ברסק עגבניות רגיל והוספנו לבצל שום. יצא מעדן.”

עירית : “וואו ועוד פעם וואו!! הייתי סקפטית בגלל הפסטה, תמיד מפחדת שהיא תהיה יותר מדי רכה או פחות מדי.. ויצא מדהים פשוט ללקק את הסיר! כמו שאר המתכונים המושלמים שלך מדויק להפליא.”

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

אני מעונינת להכין תבשיל זה עם פרגיות כמה זמן יש לבשל ברוטב?
ואני פוחדת בשלב של הפסטה להוסיף יותר מדי מים ולהסתכן בדיסה…תנסי לעזור לי עם כמויות המים..

עדנה

שתי שאלות – מבחינת כמויות האם מדובר ב – 4 כרעיים חצויות? האם ניתן לעשות עם גזר רגיל? אם כן – מתי להוסיף והאם צריך להאריך זמן בישול?

יפה

אני חייבת לציין שהמתכונים קלים להכנה פשוטים ולפחות על פי הצילום ניראים נפלא

ויקי

היי ניקי
יצא ממש טעים.
תודה רבה על המתכון

שם

יצא נפלא !!!

שם

ברצוני לשאול איפה את הפסטה אני מוסיפה לתבשיל או לוקחת סיר ומוסיפה מים ומבשלת 15 דקות תודה אני רוצה להכין היום

שם

הי ניקי בוקר אור ומבורך-עיזרי לי בבקשה לשאלתי-האם אוכל להחליף את הtomato max בחצי קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות?(400ג’ עגבניות מרוסקות הכוונה)?
ועוד דבר-אני רואה שאנשים שאלים אם אפשר לשים רסק עדבניות ואני רואה שלא רשמת אותו במתכון בכלל…אז האם להוסיף או לא?

1 2 3 7