יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים בישול במיקרוגל חזה עוף מתכונים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

חזה עוף עם ירקות במיקרו

12 יוני 2012
(Visited 3,257 times, 4 visits today)
חזה עוף עם ירקות במיקרו

חזה עוף עם ירקות במיקרו

איזה כיף מתכון שמוכן תוך 10 דקות יש דברים כאלה ? בטח. חזה עוף עם ירקות וכל ההכנה נעשית במיקרו. בלי כלים מיותרים ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא. זה נראה פשוט ומי בכלל מבשל במיקרו ? אני כשאני לחוצה בזמן ואני צריכה להכין אוכל לילדים.  יוצא מושלם קל וטעים חזה רך ירקות בטעם נהדר אני מבטיחה שלא תפסיקו להכין.

3 מנות

מרכיבים:

חצי קילו חזה עוף / פרגיות חתוך לקוביות

השרייה:
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתייה
כף א. מרק
כף סילאן
3 כפות שמן

2 גזרים
2 תפוחי אדמה
3 כפות שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

  1. 1. לערבב את מצרכי המשרה עם החזה ולהשרות כשעה.

2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות (חשוב) להוסיף את הירקות לחזה ולערבב טוב.

*3. להעביר לכלי שמתאים למיקרו לכסות ולהפעיל על עוצמה מלאה כ 10 דקות, לבדוק שהירקות רכים ולהגיש.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף את החזה בפרגיות, חשוב לחתוך את הירקות קטן, לפני שמוציאים מהמיקרו לוודא שהירקות רכים, תמיד אפשר להוסיף עוד דקה במיקרו.  מתכון מהיר לאנשים עסוקים.

חזה עוף עם ירקות במיקרוחזה עוף עם ירקות במיקרוחזה עוף עם ירקות במיקרו

חזה עוף עם ירקות במיקרו

הרשם
עדכן
11 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום דבר ראשון תודה על האפליקציה
דבר שני רציתי לשאול מה קורה שמה בחזה בזמן ההשריה שזה נותן לי אפשרות להכניס למיקרו ומוכן?

היי ניקי… האתר נפלא אפשר להגיד שבזכותך התחלתי לבשל!! כולם מלקקים את האצבעות!
שאלה, האם ניתן במקום במיקרו לעשות זאת בתנור?

אהלן ניקי,
אין לי פטרוזיליה. האם ניתן להחליף במשהו אחר?
ד”א-תודה רבה! האתר שלך נפלא!

טלי’ה

ניקי שלום
רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון הזה על הגז ולא במיקרו, ואם כן אז איך בדיוק?

איזה כיף. הכנתי את זה בוריאציה, וכולם אהבו, גם הילדים ואפילו האיש ממש אהב. נכנס עוד מתכון לרשימה :-).

לא שמתי במיקרוגל, ולא היה לי זמן להשרות, אז בישלתי את הבטטות ותפוחי האדמה, ואז הוצאתי את המים והוספתי את החזה, הקפצתי עד שהחזה היה מוכן, ואז שפכתי מעל רוטב עם סויה, סילאן, קצת טריאקי, קטשופ, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ואולי עוד כמה דברים, ערבבתי טיפה והגשתי. ממש ממש טעים!