שווארמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שווארמה

שווארמה

טעים טעים ואני חוזרת שוב טעים בטירוף. אחד המתכונים החביבים עליי שמכבב אצלי כל הזמן.
אז אחרי ההצלחה הקודמת אני פותחת שוב את המסעדה המזרחית אצלי בבית, הסלטים כבר על השולחן יש פיתות, תפוחי אדמה אפויים והכי חשוב הכנתי שווארמה מדהימה, ליקקנו את האצבעות. כבר אמרתי שזה כלום עבודה ?
בול מתאים לאימהות כמוני. ארוחת צהריים קלה ומפנקת לילדים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

2 בצלים גדולים
700 ג` שווארמה הודו נקבה חתוכה קטן
(תבקשו מהקצב)
100 ג` שומן כבש (אלייה)  – לא חובה מוסיף המון
(בהמלצת הקצב)
2 כפיות גדושות תבלין לשווארמה
שליש כפית כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, זה לוקח זמן לערבב מידי פעם.

2. להוסיף את השווארמה לטגן שתיים שלוש דקות מידי פעם להקפיץ עד שההודו משנה את הצבע, להוסיף את התבלינים לטגן עוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.

*3. לחתוך את השומן לקוביות קטנות להוסיף לשווארמה לדקת טיגון לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

Shawarma recipe

הוגש עם תפוחי אדמה אפויים, טחינה, סלט ירקות ופיתות.

כדאי לדעת ש…
השומן לא חובה, בלי תבלין לשווארמה זה לא שווארמה, בצל לשים הרבה זה מה שנותן את כל הטעם.

57178 צפיות 125 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : “ניקי יצא טעים מאוד כמו שהבטחת והבעל נהנה ממסעדה מזרחית ליום אחד:) תודה לך!!”

רחלי : “מממ יאמי, יאמי..
זו הייתה התגובה של הבן שלי. לדעתי זה אומר הכול! תודה.”

שלי : “יצא ממש טעים!! גם בעלי מוסר (:”

קרן : “ארוחת צהריים קייצית ומושלמת.
מדהים כמה קל וטעים:)תודה”

שם : הכנתי אתמול לפי ההוראות (תוספת אורז)יצא מעולה,כל המשפחה התלהבה.תודה

168
תגובות

  הרשם  
עדכן
ברק

היי ניקי , אפשר להקפיא ? ןכן האם אפשר להקפיא את הכרוב ממולא בירקות (צמחוני) , תודה,
ברק

קרן

מכינה 3 ימים מראש. להקפיא או במקרר? אפשר להוסיף פטריות?

רוני

לשווארמה חובה הודו נקבה? יש עוד אופציות לבשר יותר שומני (חוץ מתוספת הליה)?

ברק

הי ניקי.
אין לי שומן כבש, האם להשתמש בשומן של השוורמה הודו , או לנקות את השומן? במידה ומשתמשים האם להפריד את השומן ואח”כ להוסיף בנפרד או שאפשר פשוט לטגן עם השומן מחובר?
תודה,
ברק

רעותי תותי

יצא מושלם כמו כל המתכונים המעולים שלך
תודה ענקית!!!

גל

ניקי שלום
האם כדאי להשרות את בשר השווארמה בתבלינים ללילה על מנת שיספגו הטעמים?

1 8 9 10