קדרת שווארמה עשירה בירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קדרת שווארמה עשירה בירקות

הבטיחו גשם ולי בא אוכל מפנק של בית, כזה שמפיץ ריח טוב כשהוא מתבשל על הכיריים, כזה שמחפשים תירוץ רק לבוא ולטעום ולנג`ס “אמא מתי האוכל יהיה מוכן ” כזה שעושה טוב על הלב ובכל טעימה החיוך מתרחב עוד יותר. מה איכפת לי בחוץ גשם וקר אבל בפנים הכי חם וטעים שיכול להיות. קדרה מעולה עשירה בירקות עם רוטב מעולה.

מרכיבים:

500 ג` שווארמה הודו נקבה חתוכה
2 בצלים חתוכים לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 גזרים חתוכים למקלות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 כפות סילאן
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית פפריקה נוספת
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לתבל את השווארמה בכף סילאן, כפית פפריקה, מל”פ ולהשאיר בצד.

2. לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כשתי דקות. להוסיף את הירקות ולהקפיץ כמה דקות. להוסיף סילאן, תבלינים ולכסות הכל במים, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית. לבשל כחצי שעה או עד שהירקות רכים.

3. במחבת חמה לתת טיגון קל לשווארמה ולהוסיף לתבשיל, לבשל עוד כ 15 דקות, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

9153 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שלומית : איזה מדהים יצא!!!!! האתר שלך מקסים והמתכונים מעולים…. נראה לי שהתמכרתי אלייך סופית עכשיו
תודה רבה!!!

נילי : “תודה על עוד מתכון מנצח.
שלג בחוץ וקר
ולנו בבית חם וטעים, בזכותך.
יום חמים,”

שלומית : “איזה מדהים יצא!!!!!
האתר שלך מקסים והמתכונים מעולים….
נראה לי שהתמכרתי אלייך סופית עכשיו
תודה רבה!!!”

שם : “יצא מעולה. ואם לי יצא מעולה (יש לציין שאני מאותגרת בתחום הבישול והמטבח בכלל), לאחרים זה בוודאי מצליח מעולה +++”


38
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

היי ניקי!
בטעות קניתי רולדת הודו במקום שווארמה… האם זה אותו הדבר? בחיים לא עבדתי עם כזה דבר… יש לך המלצות? זה בשר יבש??
מבואסת 🙁

סיגל

שלום, יש לי בבית הודו אדום, האם יתאים?
במידה ולא – האם יש לך מתכון שיכול להתאים?
תודה 🙂

יפעת

הי ניקי, לא צריך לכסות את התבשיל בשום שלב? אם כיסיתי בשלב הראשון? תודה מראש