מעורב ירושלמי הכי טעים שהכנתי
מרכיבים:
2 – 3 בצלים חצויים ופרוסים
300 ג' פרגיות חתוכות לקוביות בינוניות
300 ג' שווארמה הודו נקבה
150 ג' כבד חתוך לקוביות בינונית
300 ג' לבבות חצויים
100 ג' שומן כבש – אליה חתוך לקוביות
תבלינים:
2 כפות פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
חצי כפית כמון
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור טחון טרי
חצי כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. לחמם מחבת גדולה עם 4 כפות שמן להתחיל בטיגון הבצל עד שמזהיב קלות להוסיף את ההודו ולטגן כדקה, להוסיף לבבות, כבד והאליה לטגן מספר דקות להוסיף תבלינים לתת עוד 2 דקות ולהוריד מהאש.
2. אם רוצים קצת רוטב להוסיף 3/4 כוס מים הרוטב מעולה ולחריפות פלפל חריף.