מעורב ירושלמי עשיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעורב ירושלמי עשיר

מעורב ירושלמי עשיר, הגעתי כבר מזמן למסקנה שלא חייבים להשקיע המון זמן בהכנת מנה שבספק אם הילדים יאכלו.
אפשר גם אחרת, תבשילים של כמה דקות הכנה שמקבלים את הכי הרבה מחמאות (זה כל הקסם) 10 דקות הכנה ומקבלים תבשיל שקשה לעמוד בפניו, טעים טעים.

מרכיבים:

2 בצלים חצויים ופרוסים
חצי קילו פרגיות
חצי קילו שווארמה הודו נקבה
150 ג’ כבד
חצי קילו לבבות
100 ג’ שומן כבש – אלייה חתוך לקוביות
2 כפות פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון טרי
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצלים, להוסיף את ההודו להקפיץ כדקה, להוסיף את הפרגיות להקפיץ כדקה, להוסיף את הלבבות, כבד והכבש, להקפיץ כמה דקות ולתבל.

2. אם רוצים להגדיל את כמות הרוטב להוסיף כ3/4 כוס מים (כדאי כדאי הרוטב מעולה )

בתאבון.

5152 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


23
תגובות

  הרשם  
עדכן
אופיר

המתכון נראה מצוין, רק לא לשכוח למקפידים על כשרות, שצריך לצלות את הכבד לפני כן.
תודה

שרית

הי ניקי, רציתי לומר לך שבמקרה נשארו לי מלא שיפודים מכל הסוגים אחרי שעשינו על האש יום קודם, עשיתי את המתכון הזה עם כל שאריות השיפודים- יצא להיט !!!
תודה רבה 🙂

elinor

היי ניקי,
בזכותך התחלתי לבשל דברים טעימים , תודה רבה!
אני רוצה להכין את זה לחג, האם הלבבות הכרחי?
כמו כן, כשרשום להקפיץ- על איזה אש? יש לי כיריים חשמליות,מכירה? איזה מס’?

רעות

היי ניקי,

תודה רבה על האתר וגם על האפליקציה 🙂
רציתי להתייעצץ איתך אני רוצה להכין את המעורב אבל מחפשת תוספת לארוחת שישי