מעורב ירושלמי עשיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעורב ירושלמי עשיר

מעורב ירושלמי עשיר, הגעתי כבר מזמן למסקנה שלא חייבים להשקיע המון זמן בהכנת מנה שבספק אם הילדים יאכלו.
אפשר גם אחרת, תבשילים של כמה דקות הכנה שמקבלים את הכי הרבה מחמאות (זה כל הקסם) 10 דקות הכנה ומקבלים תבשיל שקשה לעמוד בפניו, טעים טעים.

מרכיבים:

2 בצלים חצויים ופרוסים
חצי קילו פרגיות
חצי קילו שווארמה הודו נקבה
150 ג’ כבד
חצי קילו לבבות
100 ג’ שומן כבש – אלייה חתוך לקוביות
2 כפות פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון טרי
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים, להוסיף את ההודו להקפיץ כדקה, להוסיף את הפרגיות להקפיץ כדקה, להוסיף את הלבבות, כבד והכבש, להקפיץ כמה דקות ולתבל.

2. אם רוצים להגדיל את כמות הרוטב להוסיף כ3/4 כוס מים (כדאי כדאי הרוטב מעולה )

בתאבון.

13550 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיילו

היי ניקי,
מה שלומך?
רק עם כבד גם יצא טוב?
תודה:)

ציפי

בס”ד

שלום ניקי!

האם אני יכולה להכין את המתכון עם שווארמה זכר במקום נקבה?

רותי

היי ניקי,
בלי קשר למעורב ירושלמי…
רציתי לשאול האם יש לך מתכון מענין להכין עם טחול?
תודה.
(לא מוצאת באתר..)

אולה

היי ניקיל’ה, האם השומן כבש הכרחי במתכון?

שושנה

היי ניקי,
לכמה אנשים הכמות הזו תספיק?
אני צריכה להכין ל-8 אנשים מתוכם 2 ילדים – מהן הכמויות שאני צריכה להשתמש בהן?
תודה

שם

אנונימי (לא רשום) | 10.03.2012 – 01:07
ניקי שלום,
סה”כ ההכנה היא משהו כמו 5 דק
האם זה מספיק בשביל שההודו יהיה וכן? הוא בשר שדורש בישול ארוך ,לא?

שם

לימורשקדא (לא רשום) | 20.03.2012 – 14:37
אולי חמש דקות הכנה אבל עד שחותכים ומנקים את כל הבשר חצי שעה