אטריות עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אטריות עם ירקות כתומים

כל העניין בבישול זה להתעסק עם מוצרים שיש לך בבית. לפעמים אני פותחת את המזווה מגלה את האטריות הרחבות שם מאחור, בסלסלת הירקות יש בטטה גם גזר, מצוין יש תבשיל כתום בדרך  הילדים יהיו מרוצים. אין כמו תבשילים של כמה דקות או בקיצור אוכל של אמא 🙂

4 מנות

מרכיבים:

400 ג’ איטריות רחבות
בטטה בינונית
2 גזרים גדולים
בצל בינוני
2 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות, לטגן את את הגזר עד שהוא מתרכך להוסיף את שאר המצרכים ולטגן כמה דקות.

2. להכין את האיטריות לפי ההוראות לסנן ולהוסיף לירקות להוסיף סילאן ולתבל.

3. להקפיץ דקה שתיים ולהוריד מהאש.

17480 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

ניקי.
תודה רבה!!!
אני מבשלת מהאתר שלך המווון.
ותמיד יוצא טעים.
אחלה מתכונים.
הסברים ברורים ופשוטים. פשוט תענוווג!!!
תודה….

תמר

הי ניקי,
כמה א. מרק לשים?
תודה

מאיה

היי ניקי,
המתכון נראה מצוין.
משהו קטן לא ברור לי, על אף שזה לא כתוב במתכון. האם צריך לבשל את הבטטה והגזר לפני הטיגון?
תודה,
מאיה

גנית

הכנתי עם נודלס מפני שלא היו לי אטריות רחבות, יצא טעים מאוד!!!
הבת אכלה בתיאבון וביקשה שאכין שוב .
תודה רבה !!

אתי יהלום

יצא קצת יבש לטעמי. וגם לוקח די הרבה זמן עד שהירקות נעשים רכים. חייבים להויסף קצת מים אחרת נשרפים.

רוזה

מעולה! הכנתי מלא פעמים!! תודה:)

שירה

הי ניקי,
האם אפשר לשים משהו אחר במקום אבקת מרק? או פשוט לוותר עליה?
תודה תודה תודה 🙂