יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

נגיסי ברוקולי ובשר אפויים

29 דצמבר 2013
(Visited 9,221 times, 6 visits today)

נגיסי ברוקולי ובשר אפויים

ארבעה חמישה מצרכים זה כל הסיפור הטעים שיש כאן, יוצאים נגיסים קטנים וחמודים, הברוקולי קצוץ שלא יהיה בולט מידי בשביל הילדים והם כאלה טעימים. אם בא לכם לגוון קצת את ארוחות הצהריים בבית הנגיסים האלה מושלמים לעניין והם אפילו אפויים.

מרכיבים:

500 ג' ברוקולי (2 ראשים)
500 ג' בשר בקר טחון
בצל קצוץ
1/3 כוס קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם
כפית פפריקה

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לחתוך את התפרחות של הברוקולי לחלוט עד שהברוקולי רך לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה לערבב את כל המצרכים ולתת לישה טובה כמה דקות.

3. ליצור קבבונים קטנים קצת לשטח, אני הכנתי בלי ביצה אם מישהו מתקשה ליצור קבבונים שיוסיף ביצה ושתי כפות קמח נוספות.

4. לערבב פירורי לחם ופפריקה ולצפות את הנגיסים.

5. שתי אפשרויות:
לטגן עד הזהבה מכל הכיוונים (לא שמן עמוק)
אפיה: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולאפות את הקציצות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב וצד שני עוד כ 10 דקות

נגיסי ברוקולי ובשר

נגיסי ברוקולי ובשר

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : "קציצות מושלמות! רכות, טעימות וקלות להכנה.
אפילו בן השנה טרף אותן והתענג.
תודה!"

הרשם
עדכן
102 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אין על המתכון הזה! הבן שלי טעם ואמר אמא, זה לא במקרה סוכריה על מקל שהוציאו את המקל?

הכנתי את הקציצות מספר פעמים וקצרתי שבחים , עכשיו הכנתי את התערובת ואין לי זמן וכח להכין קציצות, האם ניתן לאפות את התערובת בתנור ולפזר מעליה פירורי לחם?

את מטגנת אי אופה את הקציצות? מה את יותר ממליצה? אפשר במקום קמח לשים קוואקר?

היי ניקי, אין על המתכונים המדהימים שלך. שאלה, הבשר מוכן אחרי 20 דק בתנור? זה לא מעט מידי? אחרי לא מצויין שמטגנים אותו לפני.

שלום, כמה זמן בערך צריך לבשל את הברוקולי?

וואו כמה טעים !!! האמת הכנתי כבר כמה פעמים… בנות אני מזהירה… זה נחטף, מהפעם השניה כבר הכפלתי כמויות תודה ניקי

הי ניקי המקסימה,
האם יש אפשרות להכין את אותה התערובת בלי הציפוי של פירורי הלחם ובבישול בתוך רוטב עגבניות או שנראה לך שיתפרק?
תודה רבה ❤️