נגיסי ברוקולי ובשר אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי ברוקולי ובשר אפויים

ארבעה חמישה מצרכים זה כל הסיפור הטעים שיש כאן, יוצאים נגיסים קטנים וחמודים, הברוקולי קצוץ שלא יהיה בולט מידי בשביל הילדים והם כאלה טעימים. אם בא לכם לגוון קצת את ארוחות הצהריים בבית הנגיסים האלה מושלמים לעניין והם אפילו אפויים.

מרכיבים:

500 ג’ ברוקולי (2 ראשים)
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ
1/3 כוס קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס

פירורי לחם
כפית פפריקה

הכנות:

1. לחתוך את התפרחות של הברוקולי לחלוט עד שהברוקולי רך לסנן ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה לערבב את כל המצרכים ולתת לישה טובה כמה דקות.

3. ליצור קבבונים קטנים קצת לשטח, אני הכנתי בלי ביצה אם מישהו מתקשה ליצור קבבונים שיוסיף ביצה ושתי כפות קמח נוספות.

4. לערבב פירורי לחם ופפריקה ולצפות את הנגיסים.

5. שתי אפשרויות:
לטגן עד הזהבה מכל הכיוונים (לא שמן עמוק)
אפיה: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולאפות את הקציצות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב וצד שני עוד כ 10 דקות

19710 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי ברוקולי ובשר

נגיסי ברוקולי ובשר

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : “קציצות מושלמות! רכות, טעימות וקלות להכנה.
אפילו בן השנה טרף אותן והתענג.
תודה!”

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
שפרה

אין על המתכון הזה! הבן שלי טעם ואמר אמא, זה לא במקרה סוכריה על מקל שהוציאו את המקל?

טלי

הכנתי את הקציצות מספר פעמים וקצרתי שבחים , עכשיו הכנתי את התערובת ואין לי זמן וכח להכין קציצות, האם ניתן לאפות את התערובת בתנור ולפזר מעליה פירורי לחם?

מיכל

את מטגנת אי אופה את הקציצות? מה את יותר ממליצה? אפשר במקום קמח לשים קוואקר?

מיכל

היי ניקי, אין על המתכונים המדהימים שלך. שאלה, הבשר מוכן אחרי 20 דק בתנור? זה לא מעט מידי? אחרי לא מצויין שמטגנים אותו לפני.

נורית

שלום, כמה זמן בערך צריך לבשל את הברוקולי?

רחל

וואו כמה טעים !!! האמת הכנתי כבר כמה פעמים… בנות אני מזהירה… זה נחטף, מהפעם השניה כבר הכפלתי כמויות תודה ניקי

1 5 6 7