


נגיסי ברוקולי ובשר אפויים
ארבעה חמישה מצרכים זה כל הסיפור הטעים שיש כאן, יוצאים נגיסים קטנים וחמודים, הברוקולי קצוץ שלא יהיה בולט מידי בשביל הילדים והם כאלה טעימים. אם בא לכם לגוון קצת את ארוחות הצהריים בבית הנגיסים האלה מושלמים לעניין והם אפילו אפויים.
מרכיבים:
500 ג’ ברוקולי (2 ראשים)
500 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ
1/3 כוס קמח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
פירורי לחם
כפית פפריקה
הכנות:
1. לחתוך את התפרחות של הברוקולי לחלוט עד שהברוקולי רך לסנן ולקצוץ.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה לערבב את כל המצרכים ולתת לישה טובה כמה דקות.
3. ליצור קבבונים קטנים קצת לשטח, אני הכנתי בלי ביצה אם מישהו מתקשה ליצור קבבונים שיוסיף ביצה ושתי כפות קמח נוספות.
4. לערבב פירורי לחם ופפריקה ולצפות את הנגיסים.
5. שתי אפשרויות:
לטגן עד הזהבה מכל הכיוונים (לא שמן עמוק)
אפיה: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולאפות את הקציצות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב וצד שני עוד כ 10 דקות
גולשים מכינים וממליצים:
רחלי : “קציצות מושלמות! רכות, טעימות וקלות להכנה.
אפילו בן השנה טרף אותן והתענג.
תודה!”
אין על המתכון הזה! הבן שלי טעם ואמר אמא, זה לא במקרה סוכריה על מקל שהוציאו את המקל?
הכנתי את הקציצות מספר פעמים וקצרתי שבחים , עכשיו הכנתי את התערובת ואין לי זמן וכח להכין קציצות, האם ניתן לאפות את התערובת בתנור ולפזר מעליה פירורי לחם?
את מטגנת אי אופה את הקציצות? מה את יותר ממליצה? אפשר במקום קמח לשים קוואקר?
היי ניקי, אין על המתכונים המדהימים שלך. שאלה, הבשר מוכן אחרי 20 דק בתנור? זה לא מעט מידי? אחרי לא מצויין שמטגנים אותו לפני.
שלום, כמה זמן בערך צריך לבשל את הברוקולי?
וואו כמה טעים !!! האמת הכנתי כבר כמה פעמים… בנות אני מזהירה… זה נחטף, מהפעם השניה כבר הכפלתי כמויות תודה ניקי