שווארמה פרגיות
כבר אמרתי שאני אוהבת את החיים הקלים במטבח ? תדמיינו פרגיות עם הרבה בצל אני מתה על בצל בתבשילים תוסיפו וזה בכלל חלומי, יחד עם הפרגיות שזה בשר רך שהילדים שלי מאוד אוהבים אני מקבלת כאן ארוחת צהריים, בתאבון.
4 מנות
מרכיבים:
600 ג' פרגיות חתוכות קטן
2 בצלים
שן שום
5 – 6 כפות מים
כפית גדושה תבלין לשווארמה
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחצות את הבצל ולפרוס דק, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.
*2. להוסיף את הפרגיות לטגן על אש גבוהה כשלוש דקות להוסיף תבלינים ומים לבשל עוד חמש שש דקות תוך כדי בחישה
גולשים מכינים וממליצים:
שרה : "אני לא בשלנית בכלל.
הכנצי אתמול את השווארמה פרגית ואת הירקות ברוטב צ'ילי מתוק והמשפחה שלי לא האמינה שאני הכנתי!!
תודה יש לך אתר מדהים וטעים"
עדן : "עשיתי אותו דבר רק עם חזה עוף ויצא פשוט מושלם!!!!!!"
שירלי : "וואו! כל כך טעים! כולם ליקקו את האצבעות!!!|"