חזה עוף מוקפץ עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף מוקפץ עם ירקות

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

מוקפץ כיף להכין, המון ירקות שזה הכי חביב עליי, אני מוסיפה בשר בדרך כלל חזה אבל אם מישהו רוצה לשדרג פרגיות יהיה נפלא ולסיום נודלס ככה בטוח אף אחד לא ישאר רעב, איזה טעים יוצא הברוקולי כאן גם צבע יפה וטעם נהדר אל תוותרו עליו הוא מוסיף המון.

5 מנות

מרכיבים:

600 ג’ חזה עוף חתוך קטן

משרה:
חלבון
כף קורנפלור

2 גזרים חתוכים למקלות
ראש ברוקולי (רק את הפרחים)
פלפל צהוב חתוך למקלות קצרים
פלפל אדום חתוך למקלות קצרים
בצל חתוך לחצי ופרוס
200 ג’ ספגטי שבור / נודלס
כף גדושה סילאן
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את החזה עם הקורנפלור והחלבון להשרות כשעה.

2. לחלוט את הברוקולי כדקה במים מומלחים להוציא ולסנן.

3. במחבת עם אש גבוהה לטגן גזר, פלפל, בצל וברוקולי לטגן עד הירקות מתרככים.

4. להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. בנפרד לטגן את את נתחי העוף עד שהעוף משנה צבעו ללבן (זמן קצר) להוסיף לירקות ולטגן עוד כשתי דקות הוסיף סילאן, צ’ילי ותבלינים בסוף להוסיף את הספגטי להקפיץ כדקה ולבדוק טעמים.

שאלות ותשובות:

אפשר להשתמש בפרגיות ? אין בעיה
אני לא אוהבת ברוקולי אפשר בלי ? אין בעיה
חייבים להגיש עם נודלס ? לא
ספגטי הולך ? כן
יש לי רק פלפל אדום אפשר ? אין בעיה שימי שניים
נגמר לי הצ’ילי – שימי עוד כף סילאן
אין לי סילאן – דבש זה מעולה
אני צמחונית יש אפשרות בלי החזה ?  אין בעיה
אפשר להכין יום מראש ? אין בעיה
אפשר להשרות יותר משעה ? כן
אפשר בלי א. מרק ? כן, בערך כפית מלח רצוי לטעום ולתקן תיבול בהתאם
לא בא לי על הברוקולי אפשר בלי ? כן

38949 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

חזה עוף מוקפץ עם ירקות

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “ניקי, טעים, טעים, טעים!!! תודה רבה(-:”

234
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

שבוע טוב עכשיו אני חייבת גם להגיב אני שונאת לבשל אבל מאז שהכרתי את האפליקציה שלך הכל ניהיה לי הרבה יותר קל!! ועל זה תודה ענקית כל מה שיוצא מוצלח שואלים אותי אם זה מניקי באהבה…הכנתי לשבת את המוקפצים והיה טעים הילדים אכלו בלי הפסקה… תודה רבה ושנה טובה!

ליבנת

היי ניקי, עושה שוב את המתכון המעולה הזה. מתאים להוסיף שום? או שום כתוש ..

מיכל

יצא טעים מאד. הוספתי מעט חמאת בוטנים, יצא פצצה

אילנה

ניקי,
יצא יאמי!!!
תודה רבה !

חני

חייבת לחזור ולשתף שהכנתי את המתכון ויצא מדהים!!! את אלופה ניקי!
כמו במסעדות ויותר טוב.. החזה עוף יוצא עסיסי ורך, הטעמים משהו מיוחד והכל בסיר אחד!

אני הוספתי קצת רוטב סויה לתיבול
וסתם כי התעצלתי ללכלך עוד מחבת, טיגנתי קודם את החזה, הוצאתי לקערה, טיגנתי את הירקות והחזרתי את החזה פנימה.

יצא מושלם!
תודה!!!

1 14 15 16