פרגיות במחבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות במחבת

פרגיות במחבת

10 דקות  על האש, לחוצים בזמן ? עדיין לא הכנתם כלום ? הצהריים מציץ מעבר לפינה ? הגעתם בדיוק למקום הנכון ולתבשיל הכי מהיר וטעים שיש. בנוסף עשיתי השלמות לארוחה שלמה…

4 מנות

מרכיבים:

3 בצלים
800 ג’ פרגיות חתוכות קטן
מעט מים
כף פפריקה מרוקאית
מעט כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הפרגיות כשעה עם פפריקה, כמון א. מרק מלח ופלפל  + קצת שמן זית.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את הפרגיות ולטגן כשתי דקות לתבל להוסיף מעט מים עד 5 דקות טיגון לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

שאלות ותשובות :

אפשר להחליף בחזה עוף ? כן
באמת 5 דקות ? כן
אפשר להכין יום קודם ? כן
כמה זה מעט מים ? כמה כפות

24144 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “וואווו וואווו יצא פצצצה כמו כל המתכונים הנהדרים שלך תודה”

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם *

שלום ניקי, אפשר עם חזה עוף?

אתי יהלום

יצא מוצלח

נירית

היי ניקי..המתכונים שלך מעולים!!
כל מה שאת מכינה-לטעמי!!!
רציתי לשאול אם אני יוסיף שום כתוש למשרה אם זה הולך או שרק יקלקל?
תודה רבה!!

אסתי

היי ניקי,
חברה המליצה לי על האתר שלך, אחלה בישולים יש לי מאז…
שאלה- לא הבנתי מה הכוונה בלתבל שוב כשהפרגיות כבר במחבט, הרי תיבלנו והשרנו לפני, זה לא מספיק?
תודה

אתי יהלום

מעולה נטרף!

שושן

היי ניקי, בוקר טוב 🙂
ראשית כל אני רוצה להודות לך על מתכונים נפלאים שמצילים אותי כל הזמן…
ויש לי שאלה קטנה, אין לי שמן זית, אפשר עם שמן קנולה?
תודה רבה, ושבת שלום 🙂