פרגיות במחבת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות במחבת

פרגיות במחבת

10 דקות  על האש, לחוצים בזמן ? עדיין לא הכנתם כלום ? הצהריים מציץ מעבר לפינה ? הגעתם בדיוק למקום הנכון ולתבשיל הכי מהיר וטעים שיש. בנוסף עשיתי השלמות לארוחה שלמה…

4 מנות

מרכיבים:

3 בצלים
800 ג’ פרגיות חתוכות קטן
מעט מים
כף פפריקה מרוקאית
מעט כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הפרגיות כשעה עם פפריקה, כמון א. מרק מלח ופלפל  + קצת שמן זית.

2. לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את הפרגיות ולטגן כשתי דקות לתבל להוסיף מעט מים עד 5 דקות טיגון לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

שאלות ותשובות :

אפשר להחליף בחזה עוף ? כן
באמת 5 דקות ? כן
אפשר להכין יום קודם ? כן
כמה זה מעט מים ? כמה כפות

24258 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “וואווו וואווו יצא פצצצה כמו כל המתכונים הנהדרים שלך תודה”

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי. האם התיבול הזה מתאים גם לחזה עוף במחבת פסים?
תודה

ספיר

היי ניקי
סליחה על הבורות אבל אף פעם לא קניתי בעצמי פרגיות,
מה לבקש מהקצב?

יפית

היי ניקי, אפשר לוותר על א. מרק אני לא משתמשת ואפשר להוסיף קצת מים שיצא רוטב?

לירון

אפשר להחליף את הטיגון במחבת בצלייה בתנור?
אם כן , אז כמה זמן וכו..

imazeira

מה זה פרגית בכלל? 😐
סליחה על הבורות, אבל אני די חדשה בעסק 🙂

נעמה

שלום ניקי, אני קצת (הרבה) לחוצה בזמן. השרית הפרגיות ככ הכרחית?

אביטל

בס”ד

שלום ניקי,
כמה פפריקה, כמון, א.מרק ומלח יש לשים?
אני לא מאלו שפשוט יודעות כמה לשים מכל דבר. יש אפשרות לתת לי כמויות?
תודה רבה.