בורגול עם בשר ארוחה בסיר יוצא ללקק ת'אצבעות
תנו לי להתלהב מהמתכון הזה לא תבינו עד כמה שזה טעים עד שלא תכינו, אין כמו מתכונים של ארוחה בסיר.
אם יש מתכון שמתאים לארוחת צהריים לאנשים עסוקים זה המתכון הזה הכל נכנס לאותו סיר בלי בישול מראש ובלי השרייה,
רגע לא מבשלים את הבורגול מראש ? לא מבשלים בכלל הבורגול נכנס כמו שהוא ומתבשל עם הבשר ביחד, זה כמו קסם וזה טעים ברמות. אין פה התעסקויות מיותרות או מצרכים מיוחדים 10 דקות הכנה ומשם על האש.
אחרי 30 דקות תתכוננו ללקק ת'אצבעות זה נפלא. מנה עיקרית + תוספת ואפילו יש ירקות, צריך עוד משהו ?
5 מנות
הכנות:
1. לחתוך את הגזר והבצל לקוביות, לחמם סיר / סוטאז' / מחבת גדולה עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הגזר כשתי דקות להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות. להוסיף את הבשר ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה לפורר כדי שלא יהיו גושים הבשר משנה את צבעו.
2. להוסיף תבלינים, בורגול ואת המים לערבב קצת להרתיח לכסות ולבשל 15 דקות, להמתין 10 דקות נוספות מכוסה.