בורגול עם בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורגול עם בשר טחון

בורגול עם בשר טחון

למה להכין בנפרד אם אפשר להכין ביחד בסיר אחד ? חיסכון כלים זה דבר חשוב והכנתי ארוחה שלמה בסיר אחד ועוד דבר חשוב הכנתי קצת ירקות פנימה, בתאבון.

5 מנות

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר טחון
300 ג’ חזה עוף טחון
בצל בינוני
בטטה בינונית
כוס בורגול
2 כוסות מים
כפית פפריקה
מעט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לקצוץ את הבצל ולטגן, לחתוך את הבטטה לקוביות קטנות לטגן כשתיים שלוש דקות להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר כמה דקות.

2. להוסיף תבלינים בורגול מים להרתיח ולהנמיך את האש לכסות ולבשל כ 15 דקות על אש נמוכה.

3. להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות לפתוח ולערבב.

שאלות ותשובות:

אפשר להשתמש רק בבשר בקר ? כן
ואם אני רוצה רק עוף ? אפשר לדעתי השילוב של השניים יותר מוצלח
אין לי בטטה מה עושים ? תפוח אדמה חתוך קטן ולטגן קצת יותר
צריך לבשל את הבורגול מראש ? לא זה כל העניין הכל מתבשל יחד
מה עם בשר הודו נקבה ? אין בעיה
חייבים אבקת מרק ? לא
איזה מים ? מי ברז רגילים
איזה בורגול ? בורגול גס
אני לא סובלת קינמון – תכיני בלי שווה לנסות עם
יש לי 500 ג’ בשר – אין בעיה
אפשר להכין יום קודם ? כן
מה פיזרת מעל ? פטרוזיליה
ואם אני לא אוהב ירקות ? אז תכין בלי הבטטה
ואם אני רוצה להוסיף משהו ליד ? ירקות

19748 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

125
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

היי ניקי,
2 שאלות
1. לא רשום על השקית עם זה בורגול גס או לא. איך אני אמורה לדעת?
2. האם אני יכולה להוסיף גם תפו”א? לטגן אותם מעט לפני..

תודה מראש!

ענת

ניקי יקרה, בדיוק מכינה וגיליתי באמצע שנגמר הבורגול!! אפשר להחליף בפתיתים?
תודה

חפצי❤

הוספתי חצי חבילה פטריות קצוצות יצא ליגת על
תודה מהממת

1 7 8 9