לבבות ארטישוק ממולאים טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לבבות ארטישוק ממולאים טונה

בדרך כלל הולכים על מילוי בשרי אבל הפעם התחשק לי לגוון, עם מילוי קליל ולא כבד כי רציתי מנה ראשונה והיו מספיק בשרים בהמשך, אז לקחתי לבבות מילאתי וטונה וירקות הכל בתוך רוטב טעים שנספג בלבבות. מנה ראשונה מושלמת קלה ביותר להכנה.

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
קופסת טונה 160 ג’
בצל בינוני קצוץ
תפוח אדמה בינוני מגורד
ביצה
כף קטשופ
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל בינוני קצוץ
פלפל אדום גדול חתוך קטן
כוס וחצי מים
רסק עגבניות
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחלוט את הלבבות כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לסנן את הטונה לפורר לטגן את הבצל עד הזהבה ולערבב את כל המצרכים.

3. להבריש את הלבבות עם החלבון ולמלא לשמור בקירור.

4. רוטב :
לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל ולהוסיף פלפל לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלבבות להרטיב עם הרוטב ולבשל כ 20 – 25 דקות אש בינונית.

3785 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים צמחוני


34
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירוש

הי ניקי, יש לך רעיון למילוי אחר, לא בשר ולא דגים (ורצוי פרוה)?

מאיה

הי ניקי יקרה, בדיוק באמצע ההכנה. מה אפשר להוסיף לרוטב במקום פלפל? תודה!

חיה

הי ניקי,
כתבת ברוטב להוסיף שום אבל לא נמצא ברכיבים של הרוטב…
כמה שום להוסיף?

איילת

היי ניקי, מאוד נהנית מהאתר והחלטתי להתנסות קצת בטונה 🙂
אין לי תפוח אדמה, האם בטטה או גזר יכול להתאים פה ?
האם כדאי גם לנסות עם קופסא של סלט טונה במקום הטונה הרגילה?

תודה!

אפרת

היי, צמחונים אוכלים צמחים ולא חיות..