יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות ראשונות מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב

לבבות ארטישוק ממולאים טונה

17 יוני 2014
(Visited 3,987 times, 1 visits today)

לבבות ארטישוק ממולאים טונה

בדרך כלל הולכים על מילוי בשרי אבל הפעם התחשק לי לגוון, עם מילוי קליל ולא כבד כי רציתי מנה ראשונה והיו מספיק בשרים בהמשך, אז לקחתי לבבות מילאתי וטונה וירקות הכל בתוך רוטב טעים שנספג בלבבות. מנה ראשונה מושלמת קלה ביותר להכנה.

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
קופסת טונה 160 ג'
בצל בינוני קצוץ
תפוח אדמה בינוני מגורד
ביצה
כף קטשופ
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל בינוני קצוץ
פלפל אדום גדול חתוך קטן
כוס וחצי מים
רסק עגבניות
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הלבבות כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לסנן את הטונה לפורר לטגן את הבצל עד הזהבה ולערבב את כל המצרכים.

3. להבריש את הלבבות עם החלבון ולמלא לשמור בקירור.

4. רוטב :
לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל ולהוסיף פלפל לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלבבות להרטיב עם הרוטב ולבשל כ 20 – 25 דקות אש בינונית.

הרשם
עדכן
47 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן