לבבות ארטישוק ממולאים טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לבבות ארטישוק ממולאים טונה

בדרך כלל הולכים על מילוי בשרי אבל הפעם התחשק לי לגוון, עם מילוי קליל ולא כבד כי רציתי מנה ראשונה והיו מספיק בשרים בהמשך, אז לקחתי לבבות מילאתי וטונה וירקות הכל בתוך רוטב טעים שנספג בלבבות. מנה ראשונה מושלמת קלה ביותר להכנה.

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
קופסת טונה 160 ג’
בצל בינוני קצוץ
תפוח אדמה בינוני מגורד
ביצה
כף קטשופ
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל בינוני קצוץ
פלפל אדום גדול חתוך קטן
כוס וחצי מים
רסק עגבניות
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הלבבות כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לסנן את הטונה לפורר לטגן את הבצל עד הזהבה ולערבב את כל המצרכים.

3. להבריש את הלבבות עם החלבון ולמלא לשמור בקירור.

4. רוטב :
לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל ולהוסיף פלפל לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלבבות להרטיב עם הרוטב ולבשל כ 20 – 25 דקות אש בינונית.

10546 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים צמחוני

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי ענבי

היי ניקי אני מאד נהנית מהאתר שלך. אחרי תקופה ארוכה שלא בישלתי חזרתי לבשל והמתכונים שלך מאד עוזרים לי. והכי חשוב, מזכיר לי בדיוק את המתכונים שאמא שלי היתה מבשלת. מרגש! ובנוסף, במתכון הזה, מה אפשר לשים במקום הקטשוף? תודה רבה ממני ומאמא שלי ששמחה מאד שהתתחלתי לבשל כמוה חחחח