לבבות ארטישוק ממולאים טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לבבות ארטישוק ממולאים טונה

בדרך כלל הולכים על מילוי בשרי אבל הפעם התחשק לי לגוון, עם מילוי קליל ולא כבד כי רציתי מנה ראשונה והיו מספיק בשרים בהמשך, אז לקחתי לבבות מילאתי וטונה וירקות הכל בתוך רוטב טעים שנספג בלבבות. מנה ראשונה מושלמת קלה ביותר להכנה.

מרכיבים:

10 לבבות ארטישוק
קופסת טונה 160 ג’
בצל בינוני קצוץ
תפוח אדמה בינוני מגורד
ביצה
כף קטשופ
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

חלבון

רוטב:
בצל בינוני קצוץ
פלפל אדום גדול חתוך קטן
כוס וחצי מים
רסק עגבניות
כפית פפריקה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הלבבות כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לסנן את הטונה לפורר לטגן את הבצל עד הזהבה ולערבב את כל המצרכים.

3. להבריש את הלבבות עם החלבון ולמלא לשמור בקירור.

4. רוטב :
לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל ולהוסיף פלפל לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלבבות להרטיב עם הרוטב ולבשל כ 20 – 25 דקות אש בינונית.

9868 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות ארטישוק ממולאים צמחוני

39
תגובות

  הרשם  
עדכן
ממ

מאוד אוהבת את האתר ולא רוצה להשמע קטנונית אבל צמחוניים לא אוכלים דגים ואלו שכן הם לא צמחוניים.

עיירית

הי ניקי, לא מצאנו לבבות ארטישוק ובעלי קנה קישואים עגולים קטנים. אפשר במקום?

אורלי

הי ניקי,האם אפשר להכין יום קודם?

חלי

מאד אוהבת את האוכל שלך, זוכה למחמאות תודה וחג שמח
יש לי שאלה מה יכול להחליף טונה, למנה טבעונית?
חלי

מילי

הי ניקי,
האם הכוונה ללבבות ארטישוק קפואים? שקית של סנפרוסט או בסגנון?

נאוה

היי ניקי ! המתכון הזה לא צמחוני יש בו דג טונה

הילה

היי. לא הבנתי למה צריך להבריש בחלבון?