


לבבות ארטישוק ממולאים טונה
בדרך כלל הולכים על מילוי בשרי אבל הפעם התחשק לי לגוון, עם מילוי קליל ולא כבד כי רציתי מנה ראשונה והיו מספיק בשרים בהמשך, אז לקחתי לבבות מילאתי וטונה וירקות הכל בתוך רוטב טעים שנספג בלבבות. מנה ראשונה מושלמת קלה ביותר להכנה.
הכנות:
1. לחלוט את הלבבות כ 10 דקות במים רותחים ולסנן.
2. לסנן את הטונה לפורר לטגן את הבצל עד הזהבה ולערבב את כל המצרכים.
3. להבריש את הלבבות עם החלבון ולמלא לשמור בקירור.
4. רוטב :
לטגן את הבצל להוסיף שום טיגון קל ולהוסיף פלפל לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלבבות להרטיב עם הרוטב ולבשל כ 20 – 25 דקות אש בינונית.
13179 צפיות 2 צפיות היום
היי ניקי רק לוודא שהבנתי נכון ממלאים את הלביבות האלה בתערובת של הטונה והבצל ואז מכניסים לרוטב נכון?
הי ניקי
האם אפשר לחמם בערב במיקרו?
היי ניקי אני מאד נהנית מהאתר שלך. אחרי תקופה ארוכה שלא בישלתי חזרתי לבשל והמתכונים שלך מאד עוזרים לי. והכי חשוב, מזכיר לי בדיוק את המתכונים שאמא שלי היתה מבשלת. מרגש! ובנוסף, במתכון הזה, מה אפשר לשים במקום הקטשוף? תודה רבה ממני ומאמא שלי ששמחה מאד שהתתחלתי לבשל כמוה חחחח