חזה עוף בסגנון מזרחי
תיבול הורס! מרינה נהדרת לחזה עוף פשוט שידוך מושלם החזה עוף סופג את המרינדה והטריק שלי זה להשרות את החזה כמה שאני יכולה, כל השאר זה שטויות הטיגון מהיר ביותר ומשם לצלחת של הילדים.
רוצים לדעת טריק נוסף שלי ? אני אוהבת להקל על החיים שלי במטבח אז פה ושם אספתי טריקים שעובדים בשבילי, במתכון הזה הקפדתי שהחזה עוף יהיה פרוס דק ולמה זה חשוב ? 5 דקות טיגון ואני מורידה מהאש.
חזה עוף עבה יותר יצריך טיגון ארוך יותר וגם יותר שמן אז חסכתי גם בזה, תראו איזה צבע נהדר החזה עוף קיבל הגשתי עם פירה שספג את הטעמים של המרינדה הילדים השאירו צלחות ריקות.
3 מנות
מרכיבים:
600 ג' חזה עוף פרוס דק
4 – 5 כפות שמן זית
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית כורכום
3/4 כפית גריל עוף
חצי כפית כמון
שלושת רבעי כף א. מרק
חצי פלפל שחור גרוס
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לתבל את החזה עוף לערבב טוב שהחזה יספוג את כל הטעמים של המרינדה, מומלץ להשרות שעה ואפילו יותר במידה ויש זמן.
2. לחמם מחבת עם שמן אם יש מחבת פסים אפילו יותר טוב לטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמזהיב ואז להפוך ולהמשיך לטגן עד שמזהיב.
3. הגשתי עם פירה יצא שילוב מעולה.
גולשים מכינים וממליצים:
יהודית : "כמו תמיד ניקי לא מאכזבת!
קל להכנה ופשוט טעים!!!"