יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים

חביתה עם נקניקיות ותפוחי אדמה

25 אוקטובר 2014
(Visited 5,417 times, 1 visits today)

חביתה עם נקניקיות ותפוחי אדמה

יום ראשון אני בעניין אוכל קליל ולא לעבוד קשה ובמצב כזה אפילו חביתה לארוחת צהריים הולך. רגע לא סתם חביתה הכנסתי בפנים כמה דברים כמו תפוחי אדמה ונקניקיות שיצא טעים וימלא את הבטן והילדים יהיו מאושרים. טעים קל ומפנק לא צריך יותר מזה.

2 מנות

מרכיבים:

6 – 7 נקניקיות חתוכות לפרוסות
בצל קצוץ דק
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
שן שום פרוסה
3 ביצים גדולות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט טוסט מפנק וטעים בטירוף

    שחיתות! אל תכינו זה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול. אתם מכירים את הסלט טוסט שמגישים בתי קפה ?
    המון ירקות טובים, טוסטים פריכים שמתפצחים בפה ולא נשכח שמשלמים על הפינוק הזה הרבה כסף.
    אז למה לא להכין בבית ? ללקק ת'אצבעות זה הסלט המושלם ויש בו הכל. חוץ מירקות הטוסטים עם גבינת מוצרלה בנוסף על הצהובה עם כבר הולכים שחיתות אז כמו שצריך והכל בטעמי שום ועשבי תיבול.
    מקבלים טוסטים פריכים מפוצצים בגבינה איזו שחיתות טעימה. יש בקערה הזאת הכל זה בעצם ארוחה שלמה לא צריך להוסיף כלום וזה שדרוג נהדר לארוחת ערב.

    4 מנות

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. במחבת חמה עם שמן בכמות שתכסה את התחתית להוסיף את התפוחי אדמה ולטגן עד שהם מזהיבים, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן להוסיף את השום ובסוף את הנקניקיות לשתי דקות טיגון.

3. לטרוף בקערה ביצים להוריד מהאש את הירקות ולערבב עם הביצים לתבל.

4. להעביר ניגוב במחבת לצקת את התערובת בחזרה למחבת לטגן כדקה שתיים ולהעביר לתנור ל 25 דקות או עד שהכל מתייצב.

הרשם
עדכן
37 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות