


לביבות צמחוניות
נכון שלפעמים מתחשק משהו קל ? לא בשר אבל עדיין משהו קל שיחמם את הבטן ועדיף שיהיו ירקות, הרוטב זה בונוס טעים נכון ? לביבות ירקות עדינות וטעימות. לא אמרתי שיש תפוחי עץ בפנים ? אז יש וזה משתלב מעולה עם הגזר.
13 לביבות
הכנות:
1. לגרד את הגזרים, תפוח אדמה והתפוח לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות ולסחוט את הנוזלים.
2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לאפות כ 25 דקות צד אחד להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות. או טיגון עד הזהבה משני הצדדים.
3. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הלביבות בזהירות ולבשל כ 10 דקות.
הערות:
הלביבות עדינות אז בזהירות.
18429 צפיות 5 צפיות היום
ניקי שלום
אפשר רק לאפות את הלביבות בלי לבשל אח”כ? אני מחפשת לביבות אפויות להגשה
היי ניקי
מתכון מהמם (כמו כולם)
נראה לך שאפשר להכין את אותו רעיון עם קישואים ובצל?
תודה