מעורב ירושלמי עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מעורב ירושלמי עם תפוחי אדמה

מעורב ירושלמי עם תפוחי אדמה

בחיי שזה טעים מיקס של בשרים שלא דורשים בישול ארוך אלא קצר, הוספתי הפעם ירקות שתיהיה כאן ארוחה שלמה.
מנה עיקרית קלה עם יופי של טעמים, מסוג המתכונים שאני אוהבת להכין לצהריים .

5 מנות

מרכיבים:

250 ג’ פרגיות חתוכות קטן
250 ג’ שווארמה הודו חתוך קטן
2 גזרים
2 כפיות שום כתוש
בצל
2 תפוחי אדמה
2 כוסות מים
כף פפריקה אדומה
חצי כפית כורכום
מעט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

הכנות:

  1. 1. לחתוך את התפוחי האדמה והגזר לקוביות קטנות.

2. לחמם סיר עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, להוסיף את הירקות לטגן עד שהם מזהיבים, איך עושים את בלי הרבה שמן, צריך להקפיד לערבב או להקפיץ מידי פעם בסבלנות הירקות מתחילים להזהיב, זה לוקח כמה דקות על אש גבוהה.

3. לחתוך את הבצל לקוביות ולהוסיף לטיגון יחד עם הירקות.

*4. להוסיף תבלינים שום ומים לא הכל, לבשל 10 דקות, בינתיים לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבשר כ 5 – 6 דקות על אש גבוהה ולהוסיף לירקות, להוסיף את המים שנותרו, לבשל 10 – 15 דקות ולבדוק טעמים.

2167 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

10
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדן

הי ניקי! תודה על מתכונים אליפות אחד אחד!!
רק שאלה- צריך לחלוט קודם את תפוחי האדמה(לפני הטיגון)? מחפדת שיצאו לי קצת קשים מידי….

עדן

הי ניקי תודה רבה על מתכונים אליפות!!!!
שאלה,
במתכון הזה לא צריך לחלוט קצת את התפוחי אדמה והגזר? מפחדת שיהיו קשים מידי אם רק אטגן אותם

בתיה

הי ניקי
אפשר להכין רק עם חזה עוף ולהקטין את כל הכמויות?

אלי מגד

ראוי

ציפי

ניקי, האם יתכן שאני פספסתי, או שלא כתבת מתי להוסיף את הבשרים ?

nili

הי ניקי יקרה, מה שלומך?
נראה מקסים וטעים. אבל – לבבות לא ילך אצלי… בכמה להגדיל את כמות הפרגיות והחזה עוף כדי להגיע ל-5 או 6 מנות יפות?
ואת יתר התבלינים פשוט להכפיל?
תודה רבה,
נילי