תבשיל קציצות חזה עוף ואורז
אתם יודעים מה זה שנשארות שאריות של אורז, לא אני לא זורקת להיפך אני רק מחפשת מה אפשר לעשות עם זה, הכנתי קציצות וזה אחד ממתכוני הקציצות הטובים, הן יצאו נהדר. קצת אורז להוסיף קצת בשר וזאת מנה מושלמת.
14 קציצות
מרכיבים:
כוס אורז מוכן / מבושל
250 ג' חזה עוף קצוץ
2 כפות שמן
ביצה
1/4 כוס קמח
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הרוטב:
בצל קצוץ דק
כפית שום כתוש
כוס שעועית ירוקה
כף פפריקה
כף רסק
כפית רכז רימונים
2 כוסות מים
2 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. שתי אפשרויות: לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולטגן עד הזהבה.
אפייה : לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את הקציצות ולאפות כ 20 – 25 דקות להפוך ולאפות כ 15 דקות.
2. לטגן את הבצל להוסיף שום כתוש תבלינים רסק מים ולבשל כמה דקות להוסיף את השעועית קציצות ושלושת רבעי כוס מים.
לכסות חלקית ולבשל כ 15 – 20 דקות.