תבשיל קציצות חזה עוף ואורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל קציצות חזה עוף ואורז

תבשיל קציצות חזה עוף ואורז

אתם יודעים מה זה שנשארות שאריות של אורז, לא אני לא זורקת להיפך אני רק מחפשת מה אפשר לעשות עם זה, הכנתי קציצות וזה אחד ממתכוני הקציצות הטובים, הן יצאו נהדר. קצת אורז להוסיף קצת בשר וזאת מנה מושלמת.

14 קציצות

מרכיבים:

כוס אורז מוכן / מבושל
250 ג’ חזה עוף קצוץ
2 כפות שמן
ביצה
1/4 כוס קמח
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ דק
כפית שום כתוש
כוס שעועית ירוקה
כף פפריקה
כף רסק
כפית רכז רימונים
2 כוסות מים
2 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. שתי אפשרויות:  לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולטגן עד הזהבה.

אפייה : לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את הקציצות ולאפות כ 20 – 25 דקות להפוך ולאפות כ 15 דקות.

2. לטגן את הבצל להוסיף שום כתוש תבלינים  רסק מים ולבשל כמה דקות להוסיף את השעועית קציצות ושלושת רבעי כוס מים.
לכסות חלקית ולבשל כ 15 – 20 דקות.

7676 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
אריאלה

הי ניקי יקרה,
האם יש הבדל גדול בין עוף טחון לחזה עוף טחון?
חוץ מזה, יצא לי טעים אבל די דחוס. יש לך רעיון למה?

דר

הי ניקי, טיגנתי את הקציצות. האם חייב גם לבשל ברוטב או שאפשר להסתפק בטיגון?
תודה ושבת שלום.

1 3 4 5