יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני שאריות תבשילי עוף קלים

ארוחת שאריות – הקומבינה של אמא

21 דצמבר 2014
(Visited 10,035 times, 1 visits today)

ארוחת שאריות - הקומבינה של אמא

אתם מכירים את זה כשנתקעים ואין מה להכין לאכול צריך להתחיל להפשיר דברים ובכלל אין זמן ויש כל כך הרבה דברים לעשות. הילדים אוטוטו צריכים לאכול במקרר יש רק שאריות, מה עושים ?
הילדים קוראים לימים האלה הקומבינה של אמא. קצת מזה וקצת מזה אני מוסיפה עוד משהו ויש ארוחה על השולחן שכולה לקח לי כמה דקות להכין. הילדים מחכים לימים האלה.

מרכיבים:

400 ג' בשר עוף חתוך קטן (שאריות של עוף שנותרו)
בצל בינוני קצוץ
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
200 ג' דלעת חתוכה קטן
2 כוסות פתיתים (שאריות שנותרו) או להכין חצי כוס פתיתים
כף רוטב צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לטגן את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה (לבדוק שהם רכים) להוסיף את קוביות הדלעת לטגן כשתי דקות הן מתרככות ולהוסיף את הבצל לטגן ביחד עוד כמה דקות להוסיף את שאריות העוף צ'ילי והפתיתים לטגן עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

ארוחת שאריות - הקומבינה של אמא

הרשם
עדכן
58 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

בוקר טוב ניקי,פעם היה מתכון לקומבינה שכלל חזה עוף, אורז ותפוח אדמה, בלי דלעת ועכשיו אני לא מוצאת אותו. הורדת אותו? או שזה אותו מתכון שעבר שינויים? הבן שלי מאוד אהב את המתכון הקודם.תודה מראש.

בוקר טוב ניקי, מה שלומך? אשמח לעזרתך. אני לא אוהבת דלעת ולא צ'ילי. מה לשים במקום? תודה מראש

הי ניקי,
לפני שבוע הכנתי קציצות בקר שפחות הצליחו. הקפאתי אותן יום למחרת והפשרתי היום. בישלתי אותן הערב עם רוטב ותבלינים במטרה להפוך אותן מחר בצהריים ללזנייה הבשרית שלך (שנטרפת אצלנו). האם יש סכנה תברואתית כלשהי? הבשר בושל לקציצות, הוקפא, הופשר, הפך לרוטב, ישהה במקרר הלילה, ומחר יבושל כלזנייה? תודה רבה

היי רציתי לשאול יש לי סיר פסטה שנשארה מה אפשר לעשות איתה?

לילה טוב
נשאר לי חזה עוף בתיבול של שווראמה משבת. זה יתאים?

את התפוא לטגן בשמן זית או קנולה?
כמה זמן לטגן בערך?

ועוד שאלה….
זה יכול ללכת גם עם אורז או בורגול או חיטה במקום פתיתים?