ארוחת שאריות – הקומבינה של אמא

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ארוחת שאריות - הקומבינה של אמא

אתם מכירים את זה כשנתקעים ואין מה להכין לאכול צריך להתחיל להפשיר דברים ובכלל אין זמן ויש כל כך הרבה דברים לעשות. הילדים אוטוטו צריכים לאכול במקרר יש רק שאריות, מה עושים ?
הילדים קוראים לימים האלה הקומבינה של אמא. קצת מזה וקצת מזה אני מוסיפה עוד משהו ויש ארוחה על השולחן שכולה לקח לי כמה דקות להכין. הילדים מחכים לימים האלה.

מרכיבים:

400 ג’ בשר עוף חתוך קטן (שאריות של עוף שנותרו)
בצל בינוני קצוץ
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
200 ג’ דלעת חתוכה קטן
2 כוסות פתיתים (שאריות שנותרו) או להכין חצי כוס פתיתים
כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה (לבדוק שהם רכים) להוסיף את קוביות הדלעת לטגן כשתי דקות הן מתרככות ולהוסיף את הבצל לטגן ביחד עוד כמה דקות להוסיף את שאריות העוף צ’ילי והפתיתים לטגן עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

14460 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ארוחת שאריות - הקומבינה של אמא

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
אני

הי ניקי,
לפני שבוע הכנתי קציצות בקר שפחות הצליחו. הקפאתי אותן יום למחרת והפשרתי היום. בישלתי אותן הערב עם רוטב ותבלינים במטרה להפוך אותן מחר בצהריים ללזנייה הבשרית שלך (שנטרפת אצלנו). האם יש סכנה תברואתית כלשהי? הבשר בושל לקציצות, הוקפא, הופשר, הפך לרוטב, ישהה במקרר הלילה, ומחר יבושל כלזנייה? תודה רבה

אביה

היי רציתי לשאול יש לי סיר פסטה שנשארה מה אפשר לעשות איתה?

תמר

לילה טוב
נשאר לי חזה עוף בתיבול של שווראמה משבת. זה יתאים?

רוית

את התפוא לטגן בשמן זית או קנולה?
כמה זמן לטגן בערך?