נאגטס כנפיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נאגטס כנפיים

נאגטס כנפיים

הכנפיים האלה ממכרות! אני ממליצה להכין כמות לא תאמינו איך הן מתחסלות, לא קשה להכין. הכנפיים יוצאות רכות וטעימות תיקנו את החצויות זה יותר מתאים והרבה יותר כיף לאכול בדרך הזאת. נישנוש מושלם לצפייה מול הטלוויזיה.

מרכיבים:

קילו וחצי כנפיים חצויות
330 מ”ל בירה לבנה (בקבוק)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
120 מ”ל סודה (חצי כוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מתוקה
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. למלא סיר קטן עם מים ולהרתיח, להוסיף כף א. מרק לבשל כדקה ולהוסיף את הכנפיים. לבשל 20 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה נוזלית, לחמם סיר עם שמן עמוק, לטבול את הכנפיים בבלילה לנער שאריות ולהניח בשמן לטגן עד שמזהיב משני הצדדים גובה השמן צריך להיות עד 3/4 גובה של הכנפיים.

3. להכין מראש צלחת עם נייר סופג ולהניח את הכנפיים.

כדאי לדעת ש…
אפשר במקום הבירה לשים סודה, אין אפשרות לוותר על הבירה והסודה, מי שחושש מטעם הבירה לא לדאוג זה יוצא נהדר עם הבירה, מומלץ להכין באותו יום שאוכלים.

6909 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נאגטס כנפייםנאגטס כנפיים


39
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

מה אפשר לשים במקום הבירה?
תודה על המתכונים המדהימים תמיד!

איריס

היי ניקי, אפשר בירה שחורה?

אביגיל

אפשר לשים משהו במקום הבירה והסודה?

ענבל

האם הכנפיים עם העור רו שאת מוציאה אותו קודם לכן ?