יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

נאגטס כנפיים

31 דצמבר 2014
(Visited 12,423 times, 11 visits today)
נאגטס כנפיים

נאגטס כנפיים

הכנפיים האלה ממכרות! אני ממליצה להכין כמות לא תאמינו איך הן מתחסלות, לא קשה להכין. הכנפיים יוצאות רכות וטעימות תיקנו את החצויות זה יותר מתאים והרבה יותר כיף לאכול בדרך הזאת. נישנוש מושלם לצפייה מול הטלוויזיה.

מרכיבים:

קילו וחצי כנפיים חצויות
330 מ”ל בירה לבנה (בקבוק)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
120 מ”ל סודה (חצי כוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מתוקה
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. למלא סיר קטן עם מים ולהרתיח, להוסיף כף א. מרק לבשל כדקה ולהוסיף את הכנפיים. לבשל 20 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה נוזלית, לחמם סיר עם שמן עמוק, לטבול את הכנפיים בבלילה לנער שאריות ולהניח בשמן לטגן עד שמזהיב משני הצדדים גובה השמן צריך להיות עד 3/4 גובה של הכנפיים.

3. להכין מראש צלחת עם נייר סופג ולהניח את הכנפיים.

כדאי לדעת ש…
אפשר במקום הבירה לשים סודה, אין אפשרות לוותר על הבירה והסודה, מי שחושש מטעם הבירה לא לדאוג זה יוצא נהדר עם הבירה, מומלץ להכין באותו יום שאוכלים.

נאגטס כנפייםנאגטס כנפיים

הרשם
עדכן
65 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הדבר הזה נחטף!!! טעימים!!! פריכים!!! מושלמים. תודה רבה!

היי ניקי תודה רבה על כל המתכונים כיף לבשל איתך!
אפשר להשתמש במה שנשאר כדי לטגן ציפס?

הי ניקי חסרים לי המון מצרכים ואני חייבת לעשות משהו מענין עם הכנפיים אם אעשה ציפוי כמו של שניצל ילך? או אם יש לך מתכון אחר לכנפים שהילדים יאכלו …מה אומרת?

היי, נשארה לי כמות גדולה של התערובת לאחר סיום ההכנה. מה ניתן לעשות איתה?

כמה צריך סודה במקום הבירה?

הי ניקי
עשיתי היה ממש מצוין
אבל הציפוי קצת התקלף לי בטיגון.
יכול להיות שזה בגלל שהורדתי את הסודה? או משהו אחר?

הי ניקי,
שתי שאלות:
בלי כוונה הזמנתי כנפיים בלי עור, האם הציפוי ייתפס?
נגמרה לי אבקת מרק עוף, האם ניתן להשתמש בא. מרק בצל?
תודה!