נאגטס כנפיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נאגטס כנפיים

נאגטס כנפיים

הכנפיים האלה ממכרות! אני ממליצה להכין כמות לא תאמינו איך הן מתחסלות, לא קשה להכין. הכנפיים יוצאות רכות וטעימות תיקנו את החצויות זה יותר מתאים והרבה יותר כיף לאכול בדרך הזאת. נישנוש מושלם לצפייה מול הטלוויזיה.

מרכיבים:

קילו וחצי כנפיים חצויות
330 מ”ל בירה לבנה (בקבוק)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
120 מ”ל סודה (חצי כוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מתוקה
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר קטן עם מים ולהרתיח, להוסיף כף א. מרק לבשל כדקה ולהוסיף את הכנפיים. לבשל 20 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה נוזלית, לחמם סיר עם שמן עמוק, לטבול את הכנפיים בבלילה לנער שאריות ולהניח בשמן לטגן עד שמזהיב משני הצדדים גובה השמן צריך להיות עד 3/4 גובה של הכנפיים.

3. להכין מראש צלחת עם נייר סופג ולהניח את הכנפיים.

כדאי לדעת ש…
אפשר במקום הבירה לשים סודה, אין אפשרות לוותר על הבירה והסודה, מי שחושש מטעם הבירה לא לדאוג זה יוצא נהדר עם הבירה, מומלץ להכין באותו יום שאוכלים.

16806 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נאגטס כנפייםנאגטס כנפיים

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
חן

תודה על התגובה המהירה! פשוט זאת הבירה שיש במקרר…

חן

הי ניקי, כל האורוחות צהרים ערב קינוחים זה רק מפה!
רציתי לשאול אם הבירה זה הענין פה או שאפשר לוותר?
ואם בירה טובורג רד מתאים?

לאה

היי ניקי, תמיד שאני מכינה בלילת טמפורה הבצק נופל לתוך השמן ולא נדבק לעוף. יש לך מושג למה?

יפעת

הי ניקי,

האם אפשר לעשות את זה עם שוקיים או כרעיים?

אפרת כהן

אם לא רוצים לטגן, אפשר לאפות בתנור? האם צריך לשנות משהו?

יוסי דה-וולף

ניקי, שלום רב. ללא צל של ספק שהאתר שלך הוא אחד מהטובים. אבל, יש בו כמה חסרונות שלדעתי ניתן להסדר בקלות ולטובת המשתמשים באתר שלך. 1 – אין אפשרות להדפיס את המתכונים, צריך להוסיף צלמית מיוחדת לצורך “גירסה להדפסה” כפי שיש ברוב האתרים. 2 – בכל פעם שאני כותב לך, אני נאלץ לרשום את כתובת המייל שלי מחדש, ישנה אפשרות שהאתר יזכור את כתובת המייל שלי, או שכאשר אני מתחיל לרשום את האותיות הראשונות, כתובת המייל שלי תופיע ורק אצטרך ללחוץ על זה. העניין ממש לא מסובך. כל הנ”ל קשור ותלוי במקצועיות של מתכנת האתר. מקוה להמשיך ולהנות מהאתר הנפלא… קרא עוד »

דיקלה

בוקר טוב!
היש מצב ששכחת קמח?:)