נאגטס כנפיים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נאגטס כנפיים

נאגטס כנפיים

הכנפיים האלה ממכרות! אני ממליצה להכין כמות לא תאמינו איך הן מתחסלות, לא קשה להכין. הכנפיים יוצאות רכות וטעימות תיקנו את החצויות זה יותר מתאים והרבה יותר כיף לאכול בדרך הזאת. נישנוש מושלם לצפייה מול הטלוויזיה.

מרכיבים:

קילו וחצי כנפיים חצויות
330 מ”ל בירה לבנה (בקבוק)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
120 מ”ל סודה (חצי כוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מתוקה
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. למלא סיר קטן עם מים ולהרתיח, להוסיף כף א. מרק לבשל כדקה ולהוסיף את הכנפיים. לבשל 20 דקות ולסנן.

2. לערבב את כל המצרכים לבלילה נוזלית, לחמם סיר עם שמן עמוק, לטבול את הכנפיים בבלילה לנער שאריות ולהניח בשמן לטגן עד שמזהיב משני הצדדים גובה השמן צריך להיות עד 3/4 גובה של הכנפיים.

3. להכין מראש צלחת עם נייר סופג ולהניח את הכנפיים.

כדאי לדעת ש…
אפשר במקום הבירה לשים סודה, אין אפשרות לוותר על הבירה והסודה, מי שחושש מטעם הבירה לא לדאוג זה יוצא נהדר עם הבירה, מומלץ להכין באותו יום שאוכלים.

16762 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נאגטס כנפייםנאגטס כנפיים

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

אם אין לי סודה?

shmootz

היי ניקי
אפשרי להכין עם כרעיים?

חיה

מה ההבדל בין הבצק הזה לבצק של הנאגטס? אין בצק אחד שיכול להתאים גם לכנפיים וגם לחזה?<

אתי

האם אפשר עם עוף מפורק ? ואם כן כמה זמן להרתיח?

רחל

במה אפשר להחליף את הבירה? לא כ”כ אוהבים את הטעם…

ליאת

הרגע הכנתי את המתכון עם קוביות חזה עוף (זה מה שהיה), ויצא מושלם!!! הכי כיף שבעלי חוזר כל פעם עם תירוץ חדש למטבח כדי ״לגנוב״ עוד קצת 🙂 תודה רבה ניקי!

מריאנה

היי ניקי, למה הייתה הכוונה בחצי כוס סודה? אבקת סודה?
תודה מראש