יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון מתכוני פסטה

כדורי בשר וספגטי

19 יולי 2015
(Visited 33,035 times, 7 visits today)

כדורי בשר וספגטי

מתכון מעולה לכדורי בשר וספגטי, זה התחסל כל כך מהר שלא הספקתי לומר 123 זה פשוט טעים ברמות. חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טעים, המלצה חמה

4 מנות

מרכיבים:

250 ג' בשר בקר
250 ג' בשר עוף טחון
תפוח אדמה מגורד
בצל קטן מגורד
חצי כפית סודה לשתייה
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

250 ג' פסטה

הרוטב:
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 – 3 כוסות מים
כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר, ליצור כדורים ולקרר כשעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטיגון קל להוסיף את שאר המצרכים להרתיח להנמיך ולבשל כ 20 דקות.

3. שתי אפשרויות
להוסיף את הקציצות כמו שהן לרוטב ולבשל כ 25 דקות על אש נמוכה. האפשרות השנייה לתת טיגון של דקה מכל צד ואז להעביר לרוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות.

4. להכין את הספגטי לפי ההוראות ולערבב עם הקציצות

מעולה!

כדורי בשר וספגטיכדורי בשר וספגטי

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : "וואוווווו ניקי. את אלופה. הילדים אוכלים מהסיר. תודה רבה"

הרשם
עדכן
251 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי, האם כדאי להוסיף לקציצות או לרוטב ירק כמו פטרוזיליה? תודה

תודה! האם אפשר לעשות רק מבקר?

הי ניקי, תודה רבה על מתכונים טעימים וקלים
רציתי לשאול אם אפשר לוותר על התפוח אדמה או לשים בטטה במקום?

הי ניקי, המתכונים שלך מדהימים!
האם אפשר להכין עם הודו לבן טחון במקום עוף טחון?

הי ניקי, צריך שהרוטב יכסה את הקציצות בזמן הבישול? כי לפי הכמויות ומה שיצא לי הרוטב מגיע עד לחצי הכדור. ואני מבינה שכתבת פה שלא מכסים, אז איך מתבשל החצי שלא בתוך הרוטב? תודה!

יש אפשרות לקרר את הקציצות רק חצי שעה או שזה משמעותי?(מכינה עכשיו וצריכה שיהיה מוכן כמה שיותר מהר..) תודה רבה!!

איך לגרד את התפוח אדמה ?