טורטיות ממולאות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
טורטיות ממולאות תפוחי אדמה

טורטיות ממולאות תפוחי אדמה

עזבו הכל זה להכין ולטרוף, טעים ברמות ומומלץ בחום. חושבים על אירוח ? חנוכה מתקרב מחפשים דברים טובים לכו על טורטייה. כדאי מראש להכפיל כמויות זה מתחסל.

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
5 טורטיות
3 כפות שמן
מלח

ביצה טרופה
פירורי לחם

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים למעוך תוך כדי להוסיף שמן ולתבל.

3. לשים בחלק העליון של הטורטייה שורה מהפירה ולסגור כמו מעטפה.

3. לטבול בביצה לצפות בפירורי לחם ולטגן משני הצדדים, אין צורך בשמן עמוק.

רוצים להכין ארוחה עם הטורטיות ?

18303 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

32
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעקב

ניקי היקרה
בוקר טוב

יש אפשרות בלי לטגן (נגון ייצא פחות טעים)
טורטיה עם תפו”א ובצל, ואז אולי להכניס לתנור, או לא להכניס לתנור אם זה יהיה על הפלאטה

ספיר

איזה תיבול אפשרי לשים בפירה שיצא טעים

הדס

היי, האם את הפירה אפשר להכין ממש כמו פירה אמיתי חלבי עם חלב במקום מים ולהוסיף חמאה במקום שמן?

קריס

היי ניקי.
הכנתי בעבר עם טורטיה יצא מעולה. אפשר להכין בבצק (שהופשר) בדומה למלוואח? כאן זה נקרא רוֹטי.

שלומית

הי ניקי
יש לך מתכון לטורטיה במילוי בשר

לימור

ניקי היקרה שבוע טוב,
אפשרי להכין ביום שישי ולחמם ביום שבת על הפלטה ? נראה לך שיהיה טעים ?

יעל

הי
צריך להפשיר את הטורטיות אם הן אצלי בהקפאה?