


טורטיות ממולאות תפוחי אדמה
עזבו הכל זה להכין ולטרוף, טעים ברמות ומומלץ בחום. חושבים על אירוח ? חנוכה מתקרב מחפשים דברים טובים לכו על טורטייה. כדאי מראש להכפיל כמויות זה מתחסל.
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
5 טורטיות
3 כפות שמן
מלח
ביצה טרופה
פירורי לחם
הכנות:
1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים למעוך תוך כדי להוסיף שמן ולתבל.
3. לשים בחלק העליון של הטורטייה שורה מהפירה ולסגור כמו מעטפה.
3. לטבול בביצה לצפות בפירורי לחם ולטגן משני הצדדים, אין צורך בשמן עמוק.
רוצים להכין ארוחה עם הטורטיות ?
37462 צפיות 10 צפיות היום
היי ניקי!אני מכינה את הטורטיות בבית אני מפחדת שאם אני אופה אותם במחבת ואחר כך ממלא ושום מטגנת זה יקרא לי .אולי למלא כשהבצק לא מבושל וזה יתבשל הכל ביחד בטיגון?
תודה על האתר הכי מדהים בעולם
האם מתאים עם רוטב
יש לך רעיון איזה?
הכנתי את הטורטיות הוספתי פטריות קצוצות שטיגנתי יחד עם הבצל. יצא מושלם!!!
היי ניקי, מה שלומך?
יש אפשרות להכין במילוי חלבי? ואם כן יש לך רעיון למילוי כזה ?
טוב זה נורא טעים, אין מה לדבר! למרות הטיגון והקלוריות המרובות , ממש אי אפשר להתאפק,
ניקי יקרה בוקר טוב:)
הכנתי את הטורטיות בעבר (גם במילוי בשר), יצאו מעוללה!!
השאלה אם אפשר לשים על נייר אפייה למרוח בשמן ולאפות..?
תודה על מתכונים מהממיםם!
תבורכי:)
הי ניקי
האם ניתן להכין את המנות ביום שישי ולחמם ביום שבת?
במידה וכן- האם להניח במקרר/ מקפיא?
שאלה נוספת:
האם יש לך צילום לראות את המילוי ו “הסגירה”
תודה רבה