יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

גזר גמדי מוקפץ

20 ספטמבר 2015
(Visited 19,983 times, 2 visits today)
גזר גמדי מוקפץ

גזר גמדי מוקפץ

כבר אמרתי שאני אוהבת ירקות נכון ? עוד אחת מהתוספות שאני אוהבת להכין. קודם כל אני בעד הקפואים לשעת לחץ. אם משום מה לא הספקתי להכין חסרה לי תוספת בדיוק עכשיו נגמרו לי הירקות אז אני הולכת לכיוון הקפואים. כמה דקות הכנה על השעון וזה מגיע לשולחן, כיף של ירקות רכים וטעימים.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ גזר גמדי מוקפץ (קצת יותר מחצי שקית מהקפואים)
2 בצלים בינוניים
2 פלפלים אדומים
פלפל צהוב
3 שיני שום קצוצות
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. להריח סיר עם מים, להוסיף את הגזר ולבשל כ 5 דקות במים רותחים.

2. לחתוך את הפלפלים למקלות, לחמם מחבת עם כמה כפות שמן להוסיף את הפלפלים ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה.

3. לחצות את הבצל לחצי, לחצות שוב ולפרוס דק להוסיף את הבצל לפלפלים ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, הבצל משקיף מזהיב להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עד שהשום מזהיב קלות ויש ריח טוב במטבח.

4.  בסוף להוסיף את הגזר הגמדי לשתי דקות טיגון תוך כדי בחישה ואת שאר המצרכים.

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “תודה ענקית לך!
בזכות האתר המושקע שלך הבן שלי התחיל לאכול ירקות והמון!
התחלנו לבשל ביחד על פי ההוראות המדויקות שלך והפלא ופלא – מארוחות של שניצל ופסטה הוא עבר לבקש קציצות ותוספות של ירקות!!
תודה, תודה ושוב תודה!!!
המנה הזו ספציפית הפכה לדיירת קבע”

אריאלה : “הכנתי את התוספת לשישי . טעמתי. יצא מדהים. תודה לך ניקי על מתכון מדוייק . בדיוק כמו שאר המתכונים. תבורכי.”

ציפי : “יצא מעדן!!! תודה!”

טניה : “מ ע ו ל ה!!! כמה פשוט ככה טעים”

הרשם
עדכן
58 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי!
אין לי רוטב סויה.מה לשים במקום הסויה?
תודה ושבת שלום.

הי ניקי
חושבת שיעבור הקפאה בסדר?

היי ניקי. המתכונים שלך מושלמים. אני ממש נהנית כל שבת לגוון עם הבישולים שלך. המשיכי כך. כייף שיש אותך..
אפשרי פלפל ירוק במקום צהוב? כי זה מה שיש לי עכשיו

היי ניקי,
הכנתי כמה פעמים, ותמיד להיט!
איך אני מכינה את זה בסגנון קצת יותר מתוק? מה להוריד או להוסיף?
תודה ושנה טובה ומתוקה!!

מתכון מעולה!
הוספתי גרעיני תירס והשתלבו טוב מאד.
תודה רבה ניקי.

תודה רבה רבה!
את הגזר והתוספות צריך לשים עם המים או להוציא את המים?
תודה!

האם יש לך גירסה עם גזר רגיל? או איך אפשר לשנות את המתכון הזה? יש לי המון גזר…