גזר גמדי מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גזר גמדי מוקפץ

גזר גמדי מוקפץ

כבר אמרתי שאני אוהבת ירקות נכון ? עוד אחת מהתוספות שאני אוהבת להכין. קודם כל אני בעד הקפואים לשעת לחץ. אם משום מה לא הספקתי להכין חסרה לי תוספת בדיוק עכשיו נגמרו לי הירקות אז אני הולכת לכיוון הקפואים. כמה דקות הכנה על השעון וזה מגיע לשולחן, כיף של ירקות רכים וטעימים.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ גזר גמדי מוקפץ (קצת יותר מחצי שקית מהקפואים)
2 בצלים בינוניים
2 פלפלים אדומים
פלפל צהוב
3 שיני שום קצוצות
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להריח סיר עם מים, להוסיף את הגזר ולבשל כ 5 דקות במים רותחים.

2. לחתוך את הפלפלים למקלות, לחמם מחבת עם כמה כפות שמן להוסיף את הפלפלים ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה.

3. לחצות את הבצל לחצי, לחצות שוב ולפרוס דק להוסיף את הבצל לפלפלים ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, הבצל משקיף מזהיב להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עד שהשום מזהיב קלות ויש ריח טוב במטבח.

4.  בסוף להוסיף את הגזר הגמדי לשתי דקות טיגון תוך כדי בחישה ואת שאר המצרכים.

23781 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “תודה ענקית לך!
בזכות האתר המושקע שלך הבן שלי התחיל לאכול ירקות והמון!
התחלנו לבשל ביחד על פי ההוראות המדויקות שלך והפלא ופלא – מארוחות של שניצל ופסטה הוא עבר לבקש קציצות ותוספות של ירקות!!
תודה, תודה ושוב תודה!!!
המנה הזו ספציפית הפכה לדיירת קבע”

אריאלה : “הכנתי את התוספת לשישי . טעמתי. יצא מדהים. תודה לך ניקי על מתכון מדוייק . בדיוק כמו שאר המתכונים. תבורכי.”

ציפי : “יצא מעדן!!! תודה!”

טניה : “מ ע ו ל ה!!! כמה פשוט ככה טעים”

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
דורית

היי ניקי
תודה על התשובות לשאלותיי הרבות.
במתכון כתוב גם אבקת מרק וגם מלח.
רק בימים האחרונים התוודעתי לבלוג שלך. המתכונים נראים לי מאד טעימים, קלים להכנה והסבר ברור להכנתם.
אין ספק שאכין רבים מהם!

דורית

היי ניקי

עוד שאלה קטנה: כמה אבקת מרק וכמה מלח?

דורית

היי ניקי

האם רוטב הצ’ילי המתוק הינו חריף?
אנחנו לא אוכלים חריף מאד. אם הוא חריף האם כדאי לשים פחות? (כפית?) או במקומו לשים כף דבש/סילן?

לילך

היי ניקי , לא אוהבים אצלי גמבות ופלפלים.אפשר לוותר עליהם במתכון?
אגב הכנתי את עוגת האגוזים ויצא טעיםםםם.
תודה 🙂

מיכל נ

יצא טעים מאוד.
הכנתי לילדים ובסוף מצאתי את עצמי יושבת ואוכלת איתם.
הם נהנו מהגזר “התינוק” ואכלו בהנאה רבה. וכמובן ששמחתי על תוספת מזינה ובריאה שכזו.
תודה לך.
תבורכי…

דנה ב

פשוט מעדן! חוסל בשניה. תודה (;

ח

האם אפשר לוותר על הצ’ילי?
ומה לשים במקום?