יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

שפטה במיה

31 אוגוסט 2016
(Visited 16,522 times, 20 visits today)
שפטה במיה

שפטה במיה

יש מנה עיקרית לשבת יותר טובה מקציצות בשר ברוטב ?  הוספתי לרוטב במיה וליד אורז לבן זה מושלם יש כאן אחלה רוטב טעים.

מרכיבים:

500 ג' צלעות מספר 2 טרי
בצל בינוני מגורד
תפוח אדמה מגורד
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
מעט קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:

בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קצוצות
2 כוסות במיה (קפואים)
2 – 3 כוסות מים
כפית קמח
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר ליצור כדורים ולקרר כחצי שעה.

2. לחמם סיר בינוני או סוטאז' עם כמה כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל נמס, להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את העגבניות ואת שאר המצרכים. לבשל כ 10 דקות על אש בינונית נמוכה.

3. לטגן את הקציצות עד הזהבה ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 5 דקות ולהוסיף את הבמיה, לנער את הסיר ולבשל כ 20 דקות.

שפטה במיהשפטה במיהשפטה במיה

הרשם
עדכן
17 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן