שפטה במיה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שפטה במיה

שפטה במיה

יש מנה עיקרית לשבת יותר טובה מקציצות בשר ברוטב ?  הוספתי לרוטב במיה וליד אורז לבן זה מושלם יש כאן אחלה רוטב טעים.

מרכיבים:

500 ג’ צלעות מספר 2 טרי
בצל בינוני מגורד
תפוח אדמה מגורד
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
מעט קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:

בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קצוצות
2 כוסות במיה (קפואים)
2 – 3 כוסות מים
כפית קמח
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבשר ליצור כדורים ולקרר כחצי שעה.

2. לחמם סיר בינוני או סוטאז’ עם כמה כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הקמח ולערבב עד שהכל נמס, להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את העגבניות ואת שאר המצרכים. לבשל כ 10 דקות על אש בינונית נמוכה.

3. לטגן את הקציצות עד הזהבה ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 5 דקות ולהוסיף את הבמיה, לנער את הסיר ולבשל כ 20 דקות.

6366 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שפטה במיהשפטה במיהשפטה במיה

5
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

היי ניקי, לא צריך להוסיף מים?

גילה

ניקי שלום
תודה רבה על כל המתכונים הטעים.
אפשר לא לטגן את הקציצות? או שהם התפרקו?
תודה רבה

ש.י

שלום רב
אם יש לי במיה טריה,איך התהליך להכנת התבשיל
והאם אפשר להשתמש בחתיכות בשר בקר(לא טחון)..בחירה של בעלי..
תודה רבה
אשמח לתשובה