


פוטטוס
חשבתם פעם איזה דבר נפלא זה תפוחי אדמה ? במיוחד ברגע שהם יצאו מהתנור, הריח הנפלא, הצבע היפה שלהם זהוב עם נגיעות קטנטנות של שחור פה ושם, הרכות כמה שהם רכים.
הדבר שהכי מבאס אותי שאני אף פעם לא מכינה מספיק.
4 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה אדומים
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף מיונז רגיל
1/3 כפית כורכום
מעט קינמון
1/3 כפית פפריקה חריפה
פלפל לבן
כפית מלח
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפלחים, לחלוט כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.
לערבב את כל המצרכים בעדינות את כל המצרכים לחמם תנור ל 200 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
69679 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אוריה : “ניסיתי לא מעט מתכונים של תפוחי אדמה אפויים אבל אני חייבת לשתף שזה הכי מוצלח שהכנתי!! טעים ברמות!”
שכחתי לחלוט את התפוחי אדמה מראש וכבר מרחתי אותם. יש מה לעשות עכשיו?
מתכון מנצח! אני מוסיפה גם פטרוזיליה טריה קצוצה .
מעדן
הי ניקי.
נכנסתי לאחל לך ולמשפחתך חג שמח! שנית, רציתי לשאול אם אפשר לחלוט ולתבל את תפוחי האדמה ורד אחרי כמה שעות להכניס לתנור. האם הם לא ישחירו?
היי ניקי, אין לי מיונז, האם אפשר לוותר עליו? לשים משהו אחר? והאם יש לך מתכון למטבל או תוספת שתלך טוב עם זה? 🙂