פוטטוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פוטטוס

פוטטוס

חשבתם פעם איזה דבר נפלא זה תפוחי אדמה ? במיוחד ברגע שהם יצאו מהתנור, הריח הנפלא, הצבע היפה שלהם זהוב עם נגיעות קטנטנות של שחור פה ושם, הרכות כמה שהם רכים.
הדבר שהכי מבאס אותי שאני אף פעם לא מכינה מספיק.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה אדומים
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף מיונז רגיל
1/3 כפית כורכום
מעט קינמון
1/3 כפית פפריקה חריפה
פלפל לבן
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפלחים, לחלוט כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

לערבב את כל המצרכים בעדינות את כל המצרכים לחמם תנור ל 200 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

15233 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אוריה : “ניסיתי לא מעט מתכונים של תפוחי אדמה אפויים אבל אני חייבת לשתף שזה הכי מוצלח שהכנתי!! טעים ברמות!”

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

הי ניקי היקרה
האם ניתן להשתמש גם בתפוא לבנים?

אליסה בארץ הפלאות

אפשרי על המנגל ? בתוך נייר כסף ? כמובן אחרי חליטה .

מלכה

ניקי המדהימה צריך לקלף תפוחי האדמה ???

ענבל

הי ניקי. האם שייך להוסיף בטטה למתכון הזה? ראיתי מתכון שלך בטטות ותפוא בתנור יחד אבל זה נשמע מעניין יותר עם המיונז…

קרנית

היי ניקי,
פי כמה היית מכפילה את הכמויות לעל האש עבור 28 אנשים, כאשר מן הסתם יש עוד תוספות מלבד הפוטטוס?