פוטטוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פוטטוס

פוטטוס

חשבתם פעם איזה דבר נפלא זה תפוחי אדמה ? במיוחד ברגע שהם יצאו מהתנור, הריח הנפלא, הצבע היפה שלהם זהוב עם נגיעות קטנטנות של שחור פה ושם, הרכות כמה שהם רכים.
הדבר שהכי מבאס אותי שאני אף פעם לא מכינה מספיק.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה אדומים
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף מיונז רגיל
1/3 כפית כורכום
מעט קינמון
1/3 כפית פפריקה חריפה
פלפל לבן
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפלחים, לחלוט כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

לערבב את כל המצרכים בעדינות את כל המצרכים לחמם תנור ל 200 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

58447 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אוריה : “ניסיתי לא מעט מתכונים של תפוחי אדמה אפויים אבל אני חייבת לשתף שזה הכי מוצלח שהכנתי!! טעים ברמות!”

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

אחת המתכוניםםם הנדירים!!! בחיים לא יצא לי כל כך טעיםם. פשוט ללקק את האצבעות

פלג נועם

היי ניקי
אין לי לא פלפל לבן ולא פפריקה חריפה.
במה אפשר להחליף? תודה

נעה

היי ניקי, אחד המתכונים האהובים עליינו בבית… שחיטות אבל מתאים לארוחת שישי או שבאים אורחים.
שבת שלום!

טליה

ועוד שאלה קטנה 😉
אני רוצה שהשכבה למעלה תהיה ממש עבה.. כמו במקדונלס.. אפשר לשים בציפוי קמח או משהו? אולי קורנפלור?
תודה רבה 🙂

טליה

היי ניקי,
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את המיונז במשהו אחר?
תודה ושבת שלום

שני

היי ניקי צריך לכסות בנייר כסף?

דניאלה

שלום ניקי, רציתי לשאול אם אפשר בשכבות?