יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים תוספות

פסטה עם ירקות

1 נובמבר 2015
(Visited 4,751 times, 1 visits today)
פסטה עם ירקות

פסטה עם ירקות

זאת מנה שאני לא צריכה להתארגן אליה מראש, בגלל שזמן ההכנה כל כך קצר אין מה להכין מראש כולה 15 דקות והיא מוגשת לשולחן. מי ידע שגזר גמדי יכול להיות כל כך טעים ?

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
400 ג’ גזר גמדי
2 פלפלים גדולים
בצל
2 שיני שום קצוצות
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם עדשים בסיר אחד

    מאז שהכרתי את הבסמטי התאהבתי אין על האורז הזה ברגע שמתחילים קשה לעבור לאורז אחר.
    התחלתי לשדך לבסמטי דברים ואחד הדברים הטובים והבריאים להכין עם אורז זה עדשים.
    תנו לי לאכול עדשים כל יום ועדיין זה לא יספיק, תבשילים, מרקים מה לא הכנתי עם עדשים, אפילו לביבות אפויות.
    רציתי להכין תוספת אחת אבל שנותנת לי הכל תוספת משביעה שממלאת את הבטן, הוספתי ירקות שמבחינתי זה חובה ויצא לי סיר מלא בכל טוב.
    התוספת הזאת נהדרת ליד בשר ואפילו בפני עצמה היא עושה את העבודה.
    הכל בסיר אחד אחד בלי בישול של העדשים מראש אלא העדשים מתבשלות יחד עם האורז והירקות, לקח לי 5 דקות להכניס הכל לסיר ומשם כבר השארתי לכיריים לעשות את השאר.
    עכשיו אפשר להתחיל לטעום פה ושם 🙂

    4 מנות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

הכנות:

1. לבשל את הגזר כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות, להוסיף 2 כפות שמן זית לערבב ולשמור בצד.

3. לחתוך את הפלפלים לקוביות ולטגן במחבת חמה עם שמן כשתי דקות, לחתוך את הבצל ולהוסיף יחד עם השום ולטגן כמה דקות.

4. להוסיף את הגזר צ’ילי ותבלינים להקפיץ כשתי דקות להוסיף את הפסטה דקה על האש ולבדוק תיבול.

מומלץ כשמורידים מהאש לתת לזה קצת זמן מנוחה ולערבב מידי פעם שכל הטעמים יספגו יפה. פשוט וקל.

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “מתכון מעולה!!!
עשיתי היום לארוחת צהרים ויצא טעיםםםםםםםם
כרגיל… אין על המתכונים שלך…
תודה רבה!”

הרשם
עדכן
29 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי האם אפשר להכין ללא הירקות (הגזר והפלפל)
אם כן האם לשנות משהו בשאר הרכיבים?

וואו טעים!! הכנתי עם גזר רגיל חתוך לרצועות. פשוט וקל.
תודההה 🙂

הי ניקי, אני מכינה את המתכון עם גזר רגיל ולא גמדי. האם לפני הטיגון צריך לבשל אותו??

הי ניקי..
אני חייבת לציין. כל פעם אם אני מחפשת מתכון באינטרנט, 90% שאני לא מוצאת מו שניראה לי ברגע שאני נכנסת לאתר שלך ברגע אני מוצאת!
תודה ענקית לך על כל המתכונים הקלים! והטעימים במיוחד!!!! אין על האתר שלך.

שאלה.
מדוע מוסיפים 2 כפות שמן לפסטה,
אם אח”כ מוסיפים לה את הירקות שטוגנו?

שאלה נוספת:
מדוע מוסיפים שמן זית לפסטה המבושלת?
מאחר ויתווספו אליה הירקות שגם טוגנו.
תודה על תשובותיך ומהירות תגובתך.

שלום ניקי.
1. ראיתי שניתן להמיר גזר גמדי בגזר רגיל.
וכתבת לחתוך למקלות ולטגן לפני הפלפלים.
שאלתי: כמה זמן לגבי הגזר?
2. כמה זמן ממשיכים אחרי שמוסיפים את הפלפלים?
3. או אם אכניס ברוקולי טרי כמה זמן לגביו?
או לבשל אותו קודם בנפרד?
מה דעתך?