יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני פסטה מתכונים טבעוניים תוספות

פסטה עם ירקות

1 נובמבר 2015
(Visited 4,896 times, 1 visits today)
פסטה עם ירקות

פסטה עם ירקות

זאת מנה שאני לא צריכה להתארגן אליה מראש, בגלל שזמן ההכנה כל כך קצר אין מה להכין מראש כולה 15 דקות והיא מוגשת לשולחן. מי ידע שגזר גמדי יכול להיות כל כך טעים ?

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
400 ג’ גזר גמדי
2 פלפלים גדולים
בצל
2 שיני שום קצוצות
כף רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק”ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ’ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לבשל את הגזר כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות, להוסיף 2 כפות שמן זית לערבב ולשמור בצד.

3. לחתוך את הפלפלים לקוביות ולטגן במחבת חמה עם שמן כשתי דקות, לחתוך את הבצל ולהוסיף יחד עם השום ולטגן כמה דקות.

4. להוסיף את הגזר צ’ילי ותבלינים להקפיץ כשתי דקות להוסיף את הפסטה דקה על האש ולבדוק תיבול.

מומלץ כשמורידים מהאש לתת לזה קצת זמן מנוחה ולערבב מידי פעם שכל הטעמים יספגו יפה. פשוט וקל.

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “מתכון מעולה!!!
עשיתי היום לארוחת צהרים ויצא טעיםםםםםםםם
כרגיל… אין על המתכונים שלך…
תודה רבה!”

הרשם
עדכן
29 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי האם אפשר להכין ללא הירקות (הגזר והפלפל)
אם כן האם לשנות משהו בשאר הרכיבים?

וואו טעים!! הכנתי עם גזר רגיל חתוך לרצועות. פשוט וקל.
תודההה 🙂

הי ניקי, אני מכינה את המתכון עם גזר רגיל ולא גמדי. האם לפני הטיגון צריך לבשל אותו??

הי ניקי..
אני חייבת לציין. כל פעם אם אני מחפשת מתכון באינטרנט, 90% שאני לא מוצאת מו שניראה לי ברגע שאני נכנסת לאתר שלך ברגע אני מוצאת!
תודה ענקית לך על כל המתכונים הקלים! והטעימים במיוחד!!!! אין על האתר שלך.

שאלה.
מדוע מוסיפים 2 כפות שמן לפסטה,
אם אח”כ מוסיפים לה את הירקות שטוגנו?

שאלה נוספת:
מדוע מוסיפים שמן זית לפסטה המבושלת?
מאחר ויתווספו אליה הירקות שגם טוגנו.
תודה על תשובותיך ומהירות תגובתך.

שלום ניקי.
1. ראיתי שניתן להמיר גזר גמדי בגזר רגיל.
וכתבת לחתוך למקלות ולטגן לפני הפלפלים.
שאלתי: כמה זמן לגבי הגזר?
2. כמה זמן ממשיכים אחרי שמוסיפים את הפלפלים?
3. או אם אכניס ברוקולי טרי כמה זמן לגביו?
או לבשל אותו קודם בנפרד?
מה דעתך?