יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים קלים עם חלבון

נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!

4 נובמבר 2015
(Visited 108,776 times, 3 visits today)
נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!

נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!

חזה עוף הוא אחד המצרכים שהכי הרבה משתמשים בו במטבח ואני לא מכוונת לשניצל, אפשר לעשות קסמים עם חזה עוף בלי להגיד את המילה שניצל לצרף לו ירקות ואיזה רוטב נפלא ובום יש ארוחת צהריים טובה לילדים.
למשל המתכון הזה שאני מכינה אותו כבר שנים והוא פגז כל פעם מחדש, הסוד של המתכון זה הציפוי הדקיק שעוטף את החזה עוף ששומר על העסיסיות והרכות של החזה ואיזו רכות נהדרת במיוחד לילדים.
רוטב דביק ומבריק שנספג בחזה עוף ועם הפלפלים והבצל וכמובן השום זאת חגיגה טעימה לארוחת צהריים, ממכר קל וטעים להכין ולהתמכר.

5 מנות

מרכיבים:

700 ג' חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות

משרה:
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית שום כתוש
4 כפות שמן זית
כף א. מרק

כוס וחצי קמח

3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום שלמות / פרוסות דק
2 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית סוכר
שלושת רבעי כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לערבב את קוביות החזה עם הפפריקה, סודה לשתייה, שמן זית, שום כתוש וא. מרק, לערבב ולהשרות 30 דקות.

2. לחמם מחבת גדולה / סוטאז' עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הפלפלים כ 5 דקות מידי פעם לערבב להוסיף את הבצל להמשיך לטגן עוד כשתי דקות להוסיף את השום לטגן עד הזהבה קלה.

3. להוסיף את רסק, מים, צ'ילי, פפריקה וא. מרק, לבשל 10 דקות על אש נמוכה – בינונית בעבוע עדין ומידי פעם לערבב.

4. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לצפות את החזה עוף בקמח ולנער שאריות אמור להישאר ציפוי קמח דקיק לטגן עד שמזהיב משני הצדדים.

5. להכניס את החזה לרוטב + חצי כוס מים לבשל 5 דקות מידי פעם לערבב שהרוטב יעטוף את החזה עוף מכל הכיוונים.

6. מומלץ להגיש חם עם אורז לבן הרוטב פגז.

נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!

גולשים מכינים וממליצים:

מלכה : "הכנתי את המתכון כבר כמה פעמים ותמיד מתחסל מהר מידי- פעם הבאה מכפילה כמויות 😉
בעלי אומר שזה מתכון פשוט מדהים!!!!"

עירית : "מעולה, זאת המילה שחזרה הערב סביב השולחן.
כל מי שאכל הגיב ככה,( אני אלרגית לגמבה,אז נמנעתי).
אבל חוץ ממני כולם אכלו בהנאה מרובה, הכנתי ליד את האורז עם העדשים האדומות לטובת הרוטב. שילוב מנצח שימשיך לככב אצלנו, כמו עוד המון מתכונים שלך."

רינתי : "אמא'לה איזה טעים יצא!!!! יאומץ המתכון ויופץ לכל החברות!!
שולחת לך חיבוק ותודה ענקית אתר מהמם !הכל יוצא מעולה(:"

רותי : "ניקי המדהימה!!
סיימנו עכשיו לאכול את המנה הזו ובעלי התלקק!! פעם אחר פעם המתכונים שלך מושלמים!!
תמשיכי ככה!!"

יוחנן : "ניקי תודה רבה
זה מתכון מעולה! ממליץ בחום לכולם"

אביב : "אחד הטעימים ביותר!
איך אומרים בעברית?
לוקלוקו?
תודה על עוד מתכון מעולה וטעים."

נועה : "יצא לי מהמם, פשוט מושלם
והכי חשוב טעים!!!"

מיכל : "תודה על מתכון מעולה שפשוט א"א להפסיק לטעום.. ואפילו כמעט בלי שמן. אפילו לטיגון בקושי שמתי ויצא מעולה על אש קטנה… טוב שיש את האתר שלך ושיש לך כזה לב רחב להפיץ משלך לכולם… לא להאמין כמה שזה טעים.. שילוב גאוני של טעמים. תודה על המתכון הזה ועל עוד הרבה אחרים שגרמו לי להיכנס לבשל בחשק, בעניין ובפחות בהלה… אין עליך!"

יעל : "זה מתכון אליפות!!! כל כך טעים ויוצא נהדר! רוטב הפלפלים מעסים את העוף וזה פשוט מעדן!"

קרן : "ניקי הכנתי את זה עכשיו ואני מתעלפת מרוב שטעים לי!! מזמן לא התרגשתי ככה מחזה עוף בחיי! מתכון מושלם, תודה!"

בתיה : "אפילו שכבר תקופה ארוכה אני מכינה את המתכון, החלטתי שלא מאוחר מכדי להגיב, מתכון מוווושלם!!! הפך למנת הפינוק לבעלי… ובשבילי מנת הדגל כשרוצה להרשים"

הרשם
עדכן
427 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן