נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה!

זה אחד המתכונים שאני הכי אוהבת להכין לארוחת צהריים, תסמכו עליי הוא נהדר.  במתכון אחד יש את כל הדברים שאני אוהבת. בצל, שום פלפלים, חזה עוף רך אבל ממש רך איך אפשר לעמוד בפני זה ? תראו איך מכמה דברים פשוטים שיש לכל אחד בבית אפשר להכין אוכל טעים.

5 מנות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות / בינוניות

משרה:
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית שום כתוש
4 כפות שמן זית
כף א. מרק

כוס וחצי קמח

3 פלפלים אדומים
בצל
2 שיני שום
2 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף פפריקה
חצי כפית סוכר
שלושת רבעי כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לערבב את קוביות החזה עם הפפריקה, סודה לשתייה, שמן זית, שום כתוש וא. מרק, לערבב ולהשרות 30 דקות.

2. לחתוך את הירקות לקוביות,  לטגן את הפלפלים כ 5 דקות, להוסיף אך הבצל להמשיך לטגן עוד כשתי דקות ולהוסיף את השום לטגן עוד כדקה ולהוסיף את רסק, מים, צ’ילי, פפריקה וא. מרק, לבשל 10 דקות על אש נמוכה – בינונית.

3. לערבב מחצית מחצית מכמות החזה עם הקמח,  לנער שאריות ולטגן את החזה על אש על אש גבוהה – בינונית כ 3 דקות מידי פעם לערבב. ולהוציא החוצה, לנקות את המחבת ולחזור על הפעולה עם החצי השני של החזה לקמח ולטגן.

4. להכניס את החזה לרוטב + חצי כוס מים לבשל 5 דקות מידי פעם לערבב ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
אפשר לוותר על הקמח ולטגן בלעדיו.

67243 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מלכה : “הכנתי את המתכון כבר כמה פעמים ותמיד מתחסל מהר מידי- פעם הבאה מכפילה כמויות 😉
בעלי אומר שזה מתכון פשוט מדהים!!!!”

עירית : “מעולה, זאת המילה שחזרה הערב סביב השולחן.
כל מי שאכל הגיב ככה,( אני אלרגית לגמבה,אז נמנעתי).
אבל חוץ ממני כולם אכלו בהנאה מרובה, הכנתי ליד את האורז עם העדשים האדומות לטובת הרוטב. שילוב מנצח שימשיך לככב אצלנו, כמו עוד המון מתכונים שלך.”

רינתי : “אמא’לה איזה טעים יצא!!!! יאומץ המתכון ויופץ לכל החברות!!
שולחת לך חיבוק ותודה ענקית אתר מהמם !הכל יוצא מעולה(:”

רותי : “ניקי המדהימה!!
סיימנו עכשיו לאכול את המנה הזו ובעלי התלקק!! פעם אחר פעם המתכונים שלך מושלמים!!
תמשיכי ככה!!”

יוחנן : “ניקי תודה רבה
זה מתכון מעולה! ממליץ בחום לכולם”

אביב : “אחד הטעימים ביותר!
איך אומרים בעברית?
לוקלוקו?
תודה על עוד מתכון מעולה וטעים.”

נועה : “יצא לי מהמם, פשוט מושלם
והכי חשוב טעים!!!”

מיכל : “תודה על מתכון מעולה שפשוט א”א להפסיק לטעום.. ואפילו כמעט בלי שמן. אפילו לטיגון בקושי שמתי ויצא מעולה על אש קטנה… טוב שיש את האתר שלך ושיש לך כזה לב רחב להפיץ משלך לכולם… לא להאמין כמה שזה טעים.. שילוב גאוני של טעמים. תודה על המתכון הזה ועל עוד הרבה אחרים שגרמו לי להיכנס לבשל בחשק, בעניין ובפחות בהלה… אין עליך!”

יעל : “זה מתכון אליפות!!! כל כך טעים ויוצא נהדר! רוטב הפלפלים מעסים את העוף וזה פשוט מעדן!”

קרן : “ניקי הכנתי את זה עכשיו ואני מתעלפת מרוב שטעים לי!! מזמן לא התרגשתי ככה מחזה עוף בחיי! מתכון מושלם, תודה!”

בתיה : “אפילו שכבר תקופה ארוכה אני מכינה את המתכון, החלטתי שלא מאוחר מכדי להגיב, מתכון מוווושלם!!! הפך למנת הפינוק לבעלי… ובשבילי מנת הדגל כשרוצה להרשים”

372
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

מתכון מדהים!
מכינה כבר פעם שניה.
פשוט, קל וטעים טעים

תודה ניקי
על המתכון הזה ועל כל המתכונים הנהדרים שלך.

שרה רוט

היי ניקי, ניתן להכין את המתכון מוקגם באותו יום ולחמם לקראת הארוחה? לא יאבד מהרכות והטעם המיוחד?

אורלי

היי ניקי
אפשר לדלג על שלב הטיגון ולהעביר את נתחי העוף ישירות לסיר ? ואם כך אין צורך לקמח?
אודה לך אם תבהירי

1 22 23 24