יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

שווארמה פרגיות בתנור

4 ינואר 2017
(Visited 38,767 times, 6 visits today)
שווארמה פרגיות בתנור

שווארמה פרגיות בתנור

טעים! איזה כיף של מתכון הפרגיות יוצאות רכות מאוד בגלל זה הן מתאימות לילדים. מתכון קלאסי לאימהות עסוקות אני מזמן התאהבתי בו הוא פשוט יוצא נהדר. אתם חושבים שאני לא טעמתי כל רגע ? 🙂
הילדים אכלו את השווארמה בפיתה עם טחינה וסלט ירקות ונהנו מכל ביס.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

7 פרגיות
80 מ"ל שמן זית (שליש כוס)

שתי אפשרויות לתיבול:
כף שטוחה פפריקה
כף תבלין לשווארמה
1/3 כפית פלפל שחור
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אפשרות שנייה:
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
כף א. מרק
1/3 פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לערבב את הפרגיות עם התבלינים והשמן זית ולהשרות כשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לאפות את הפרגיות 30 דקות ולצנן.

4. לחתוך את הפרגיות לרצועות, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן להוסיף את הפרגיות לטגן כשתי דקות להוסיף את הנוזלים של הפרגיות מהאפייה להמשיך לבשל עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש.

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : "מתכון פשוט להכנה ומעולה! הילדים ואני ליקקנו את האצבעות!!!"

חני : "הי ניקי, רק מעדכנת שהכנתי לשישי אחרון ויצא מעולה !!"

יפית : "המתכון הזה כמו כל המתכונים פשוט הצלחה!
הלוואי ויכולתי להגיב ולהחמיא לך על כל המתכונים שלך שאני כבר זוכרת בעל פה ולעולם לא מאכזבים, זה ייקח לי נצח.
בזכותך למדתי לבשל,
בזכותך התאהבתי במטבח!
תודה, תודה ושוב תודה!"

הרשם
עדכן
45 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי יקרה
האם אפשר לוותר על הטיגון בסוף?

טעים טעים טעים!! ואילו יותר מה להוסיף…. תודה

היי ניקי,
יש אפשרות לעשות את המתכון הזה מבשר שווארמה?
פשוט אין לי תבלין שווארמה….

הילדים מטורפים על המתכון! תודה ניקי

30 דקות והבשר עדיין חיי בחלק התחתון. העברתי לאפיה מגוף חימום תחתון ומתפללת

ניקי הצילו! חתכתי בטעות את הפרגיות לרצועות לפני האפייה, זה יתייבש לי? מה כדאי לעשות עכשיו?

האם צריך לכסות בנייר כסף בזמן האפייה?