שווארמה פרגיות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שווארמה פרגיות בתנור

שווארמה פרגיות בתנור

טעים! איזה כיף של מתכון הפרגיות יוצאות רכות מאוד בגלל זה הן מתאימות לילדים. מתכון קלאסי לאימהות עסוקות אני מזמן התאהבתי בו הוא פשוט יוצא נהדר. אתם חושבים שאני לא טעמתי כל רגע ? 🙂
הילדים אכלו את השווארמה בפיתה עם טחינה וסלט ירקות ונהנו מכל ביס.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

7 פרגיות
80 מ”ל שמן זית (שליש כוס)

שתי אפשרויות לתיבול:
כף שטוחה פפריקה
כף תבלין לשווארמה
1/3 כפית פלפל שחור
כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אפשרות שנייה:
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
כף א. מרק
1/3 פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לערבב את הפרגיות עם התבלינים והשמן זית ולהשרות כשעה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לאפות את הפרגיות 30 דקות ולצנן.

4. לחתוך את הפרגיות לרצועות, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן להוסיף את הפרגיות לטגן כשתי דקות להוסיף את הנוזלים של הפרגיות מהאפייה להמשיך לבשל עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש.

29144 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “מתכון פשוט להכנה ומעולה! הילדים ואני ליקקנו את האצבעות!!!”

חני : “הי ניקי, רק מעדכנת שהכנתי לשישי אחרון ויצא מעולה !!”

יפית : “המתכון הזה כמו כל המתכונים פשוט הצלחה!
הלוואי ויכולתי להגיב ולהחמיא לך על כל המתכונים שלך שאני כבר זוכרת בעל פה ולעולם לא מאכזבים, זה ייקח לי נצח.
בזכותך למדתי לבשל,
בזכותך התאהבתי במטבח!
תודה, תודה ושוב תודה!”

22
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

מה הכוונה 7 פרגיות? איזה גודל כל אחת ? או משקלה?
וגם… אם אופים בתנור למה צריך לטגן אח״כ במחבת? האם זה must ? או אפשר לוותר על השלב הזה ולהסתפק באפייה? פשוט משתדלת להמנע מטיגון, אשמח אם תסבירי
תודה

חגית

היי ניקי,יצא פשוט מדהים!! תודה! טעים בפיתה ואפילו עם תוספת של אורז וסלט.

מירי

בוקר טוב ניקי
חייב לטגן את זה בסוף.?

כרמיתי

בוקר טוב
יש לי פרגיות חתוכות כבר לשיפודים זה יילך אם אעשה איתן את המתכון?

שירן

ניקי היי מעוניינת להכין את המנה לארוחת שישי בערב… זה מומלץ יישאר עסיסי ולא יתייבש? ואם כן איך מומלץ לחמם?

דבורה ארז

ניקי שלום תודה רבה על המתכונים הנפלאים. האם אפשר לטגן המחבת פסים?

מיבי

ניקי חג שמח!
רציתי לשאול האם אפשר לוותר על הכמון?