שניצלונים בשומשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום

אני אוהבת שניצלים חמים, פריכים קריספיים שמצופים טוב מעל הכיוונים יש להם צבע זהוב משגע, כשאני מכינה שניצלים הילדים שלי מאושרים זה אחד הדברים שהם הכי אוהבים, להגיש עם תפוחי אדמה ליד.
בסך הכל שניצל אבל איזה טעים הוא יוצא, כמה שאני אוהבת שניצלונים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו שניצלונים

צלחת עמוקה עם:
2 ביצים טרופות
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס

צלחת שנייה עם:
כוס וחצי פירורי לחם
1/4 כוס שומשום
2 כפות פנקו


הכנות:

1. לטרוף את הביצים ואת שאר המצרכים, בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם, שומשום ופנקו.

2. לטבול את השניצלים בביצים ולצפות בפירורי לחם.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את השניצל עד שהוא מקבל הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

הצעה לארוחה

16671 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : “אלו השניצלים הכי טעימים שטעמתי! לפעמים אני פוזלת לאתרים אחרים ותמיד מתאכזבת… אבל אצלך הכל טעים פשוט ברור וצ’יק צ’ק! תודה רבה!!!”


57
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

שאלה נוספת
קילו שניצלונים במרכיבים – כך קונים אותם בגודל הזה?

מירב

היי ניקי
מה זה פנקו ומאיפה קונים?

תודה
מירב

שגי

היי ניקי, רציתי לשאול- האם ניתן להכין גם אפוי במקום מטוגן? ונראה לך שישאר טעים וקריספי לשבת ביום עם חימום על פלטה? מה אפשר לעשות כתוספת לזה לארוחה?
תודה רבה לך!!! אין מילים להודות לך על האתר המושלם. אני כל היום משוטטת פה, פשוט לא מגיבה עד שאני צריכה משהו…אבל באמת אלפי תודות! את מצילה אותי לכ פעם מחדש!

חיה

בוקר טוב.
אפשר להכין את זה עם שניצל הודו?
תודה רבה!