שניצלונים בשומשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום

אני אוהבת שניצלים חמים, פריכים קריספיים שמצופים טוב מעל הכיוונים יש להם צבע זהוב משגע, כשאני מכינה שניצלים הילדים שלי מאושרים זה אחד הדברים שהם הכי אוהבים, להגיש עם תפוחי אדמה ליד.
בסך הכל שניצל אבל איזה טעים הוא יוצא, כמה שאני אוהבת שניצלונים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו שניצלונים

צלחת עמוקה עם:
2 ביצים טרופות
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס

צלחת שנייה עם:
כוס וחצי פירורי לחם
1/4 כוס שומשום
2 כפות פנקו

הכנות:

1. לטרוף את הביצים ואת שאר המצרכים, בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם, שומשום ופנקו.

2. לטבול את השניצלים בביצים ולצפות בפירורי לחם.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את השניצל עד שהוא מקבל הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

הצעה לארוחה

33798 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : “אלו השניצלים הכי טעימים שטעמתי! לפעמים אני פוזלת לאתרים אחרים ותמיד מתאכזבת… אבל אצלך הכל טעים פשוט ברור וצ’יק צ’ק! תודה רבה!!!”

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

שלום ניקי..
אני חדשה באתר. שמעתי עליך המון ביקורות מצויינות ☺
המתכון נראה מעולה אבל.. מה זה פנקו?

חנה

הי ניקי,
ראשית תודה על כל המתכונים הנפלאים:-)
אם אין צ׳ילי מתוק אפשר בלי או יש איזה תחליף?

תותינה

נראה לי ניסיתי את כל המתכונים של השניצל שלך…
כולם מצוינים!
גם זה. (הילד מרוצה וזה העיקר)

gilafr40

ניקי האלופה שבאלופות!
השניצלים הכי קריספיים וטעימים שאכלתי בחיי.

לא נעים לומר שרבע מהכמות חיסלתי תוך כדי טיגון…

תודה על מתכונים פשוטים ואלופים.

כרמית

היי ניקי,
זה נראה נהדר!
כמה כפות שמן מספיקות לכל הכמות? אם כבר מטגנים, זה לא צריך להיות טיגון עמוק?

דינה

היי ניקי. יש אפשרות לאפות בתנור? תודה

רינת

ממש טעים, תודה!

1 2 3 6