שניצלונים בשומשום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שניצלונים בשומשום

שניצלונים בשומשום

אני אוהבת שניצלים חמים, פריכים קריספיים שמצופים טוב מעל הכיוונים יש להם צבע זהוב משגע, כשאני מכינה שניצלים הילדים שלי מאושרים זה אחד הדברים שהם הכי אוהבים, להגיש עם תפוחי אדמה ליד.
בסך הכל שניצל אבל איזה טעים הוא יוצא, כמה שאני אוהבת שניצלונים 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו שניצלונים

צלחת עמוקה עם:
2 ביצים טרופות
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
כפית פפריקה מרוקאית
כפית שום כתוש
כפית רוטב סויה
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס

צלחת שנייה עם:
כוס וחצי פירורי לחם
1/4 כוס שומשום
2 כפות פנקו

הכנות:

1. לטרוף את הביצים ואת שאר המצרכים, בצלחת נוספת לערבב פירורי לחם, שומשום ופנקו.

2. לטבול את השניצלים בביצים ולצפות בפירורי לחם.

3. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את השניצל עד שהוא מקבל הזהבה יפה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

הצעה לארוחה

35338 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : “אלו השניצלים הכי טעימים שטעמתי! לפעמים אני פוזלת לאתרים אחרים ותמיד מתאכזבת… אבל אצלך הכל טעים פשוט ברור וצ’יק צ’ק! תודה רבה!!!”

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

היי ניקי!
הכנתי לפני כמה ימים ויצא מושלם!
יש לך אולי טיפים איך לשמור על השמן כך שאפשר לטגן כמה שיותר שניצלונים בלי שהם ייצאו שרופים בגלל השאריות שנשארות בו?
לא כל כך עזר לי לנער אותם…
תודה על המתכונים הנפלאים!!

שני

ערב טוב ניקי, האם אפשר לערבב את השניצלונים עם הביצים והמישרה ולהשאיר לילה במקרר? ולמחורת פרורי לחם ולטגן..

שרה

שלום ניקי יקרה! מה שלומך?
מה הכוונה קילו שניצלונים? אפשר פשוט להשתמש בחזה עוף חתוך קטן?
או בשניצלים הפרוסים, פשוט לחתןך אותם לקטנים יותר?
תודה רבה וחג שמח

רוית

מה אפשר לשים במקום רוטב סויה וצ’ילי מתוק? אין לי את שניהם.
תודה

הדס

הי ניקי,
חייב אבקת מרק? אם לא אשים זה נורא?
תודה מראש

רותי

תודה ניקי יקרה על עוד מתכון מושלם. חוסל ישר מהמחבת. אפשר לדעתך להכין עד שלב הטיגון ולהקפיא? זה פשוט הכי טעים וקריספי ישר אחרי הטיגון.

דורית

יצא נהדר. המוןןןן תודה. הילדים היו צריכים להאבק איתי על השאריות