קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות

קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות

קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות, תדעו לכם שהם טעימות ביותר והן לא הקציצות הרגילות, הכנסתי בפנים כרובית וזה יצא מעולה! אפילו הילדים אכלו. הקציצות יוצאות רכות וכל כך טעימות, הרוטב מתאים להן יופי. אחד המתכונים הטובים שהכנתי.

30 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
כרובית קטנה במשקל 400 ג’
בצל גדול
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

הרוטב:
בצל
2 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
רסק עגבניות קטן
כוס מים
כף סילאן
כף פפריקה מרוקאית
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לבשל את פרחי הכרובית כשתי דקות במים רותחים ולקצוץ קטן.

2. לחצות את הבצל לפרוס דק ולטגן עד הזהבה, חצי להוציא ולשמור בצד לרוטב.

3. לערבב את כל המצרכים כולל הכרובית וחצי מכמות הבצל המטוגן וליצור קציצות.

4. לשים כמה כפות שמן במחבת חמה ולתת טיגון של דקה שתיים מכל צד לכל קציצה ולהוציא לנייר סופג.

5. להחזיר את הבצל המטוגן ששמנו בצד לסיר עם כמה כפות שמן להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוסיף את הקציצות.

6. לבשל כ 10 דקות, מידי פעם להרטיב מעל את הקציצות עם הרוטב.

7. להגיש עם אורז לבן הן מעולות.

32013 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : “במילה אחת, מצויין!!!!!!
תודה על מתכונים כל כך נפלאים, קלים וטעימים”

דנאל : “פעם שנייה שמכינה תמתכון הזה (ושוב נשארתי בלי בקר טחון ועשיתי עם עוף טחון) אבל—- הקציצות הכי טובות שעשיתי מכל המתכונים יצא לי לנסות מהאתר.. ככ רכות! גן עדן!!!! תודה”

דבי : “בישלתי לשבת מתוך האתר המופלא שלך:
דג מרוקאי– ״אמא זה הדג הכי טעים מכל הדגים״
קציצות בשר וכרובית- הסיר חוסל כולו ברוך ה׳
עוגיות שוקולד מושלגות– חבל שלא הכנתי כמות כפולה מראש.
תודה, תודה ושוב תודה על המתכונים הטעימים והמופלאים שלך !!”

אריה : “שיגעון של קציצות.
מכין כעת פעם שניה.
תודה רבה!”

66
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויוי

היי ניקי, יוצא לי לשאול אותך הרבה לאחרונה וזה סימן שהאתר שלך מלא במתכונים בהם אני משתמשת! יש לי שקית של מיני כרובית של סנפרוסט. אולי את יודעת האם צריך גם אותה לקצוץ או שזה גודל טוב?

שוש

הי ניקי
להרתיח את המים ואז לשים את הכרובית או שלשים את הכרובית ביחד עם המים שהם רתוחים?

טניה אוס

היי ניקי, לכמה אנשים המתכון מספיק להערכתך?

1 3 4 5