יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות

26 יוני 2017
(Visited 37,151 times, 4 visits today)
קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות

קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות

קציצות בשר וכרובית עסיסיות ברוטב עגבניות, תדעו לכם שהם טעימות ביותר והן לא הקציצות הרגילות, הכנסתי בפנים כרובית וזה יצא מעולה! אפילו הילדים אכלו. הקציצות יוצאות רכות וכל כך טעימות, הרוטב מתאים להן יופי. אחד המתכונים הטובים שהכנתי.

30 קציצות

מרכיבים:

500 ג' בשר בקר טחון
כרובית קטנה במשקל 400 ג'
בצל גדול
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

הרוטב:
בצל
2 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
רסק עגבניות קטן
כוס מים
כף סילאן
כף פפריקה מרוקאית
כף א.מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

הכנות:

1. לבשל את פרחי הכרובית כשתי דקות במים רותחים ולקצוץ קטן.

2. לחצות את הבצל לפרוס דק ולטגן עד הזהבה, חצי להוציא ולשמור בצד לרוטב.

3. לערבב את כל המצרכים כולל הכרובית וחצי מכמות הבצל המטוגן וליצור קציצות.

4. לשים כמה כפות שמן במחבת חמה ולתת טיגון של דקה שתיים מכל צד לכל קציצה ולהוציא לנייר סופג.

5. להחזיר את הבצל המטוגן ששמנו בצד לסיר עם כמה כפות שמן להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את העגבניות לטגן כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוסיף את הקציצות.

6. לבשל כ 10 דקות, מידי פעם להרטיב מעל את הקציצות עם הרוטב.

7. להגיש עם אורז לבן הן מעולות.

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : "במילה אחת, מצויין!!!!!!
תודה על מתכונים כל כך נפלאים, קלים וטעימים"

דנאל : "פעם שנייה שמכינה תמתכון הזה (ושוב נשארתי בלי בקר טחון ועשיתי עם עוף טחון) אבל—- הקציצות הכי טובות שעשיתי מכל המתכונים יצא לי לנסות מהאתר.. ככ רכות! גן עדן!!!! תודה"

דבי : "בישלתי לשבת מתוך האתר המופלא שלך:
דג מרוקאי– ״אמא זה הדג הכי טעים מכל הדגים״
קציצות בשר וכרובית- הסיר חוסל כולו ברוך ה׳
עוגיות שוקולד מושלגות– חבל שלא הכנתי כמות כפולה מראש.
תודה, תודה ושוב תודה על המתכונים הטעימים והמופלאים שלך !!"

אריה : "שיגעון של קציצות.
מכין כעת פעם שניה.
תודה רבה!"

הרשם
עדכן
96 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות