יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון ניקי מבשלת

ארוחת צהריים עם קציצות

16 אוגוסט 2017
(Visited 7,335 times, 3 visits today)
ארוחת צהריים עם קציצות

ארוחת צהריים עם קציצות

ארוחת צהריים עם קציצות. אני התחלתי בצילום של הצלחת של הבן שלי כי אני אמא גאה והוא אוכל את הכמות הזאת בצהריים ואפילו לוקח תוספות, אוהב לאכול הילד ובאמת נהנה מזה, יש לי מזל.

מרכיבים:

קציצות בשר עם שעועית ירוקה – תבשיל מעולה של קציצות עם שעועית, הוא יוצא נהדר.
פירה – התלבטתי האם להכין אבל זאת התוספת שעידו הכי אוהב, אז איך אני יכולה לומר לא ?
אורז בנוסח סיני – זאת התוספת שהילדים שלי הכי אוהבים (הגדולים) וזה התאים נהדר לקציצות.
סלט ירקות – לבן שלי יש מנהג לאכול אורז ביחד עם סלט.

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

קציצות בשר עם שעועית ירוקה – תבשיל נהדר בפני עצמו, רוטב טוב הילדים חיסלו אותו בכיף גדול.
הכנתי אותו יום קודם, חיממתי על אש נמוכה בינונית כ 10 – 15 דקות, מידי פעם לנער את הסיר.
מומלץ להשתמש בבשר טרי בלבד ולא קפוא (אני יודעת שזה עולה יותר, זה שווה), אני קונה צלעות מספר 2.
נהדר להחזיק קציצות בהקפאה משם אפשר לעשות מה שרוצים.

פירה – אני אוהבת כשיש מבחר של תוספות בארוחה, עד שאני אמצע פטנט לעניין הזה פירה מכינים ואוכלים.

אורז סיני – יש לי מזל במיוחד אצל הגדולים שלי, הם אוכלים והם פתוחים לניסיונות של כל מה שאני מכינה.
בזמן האחרון זאת התוספת שהכי רצה אצלי ואפילו הקטנים אוכלים את זה. הכנה כלום עבודה ויש תוספת נהדרת.
אין בעיה להכין יום מראש. ויתרתי על הגזר הפעם.

רוצים עוד ארוחות צהריים ? תעשו קליק בדיוק כאן

אורז סיני / ארוחת צהריים עם קציצותארוחת צהריים עם קציצות

הרשם
עדכן
5 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מאיפה כל המומחיות הזאת???

פצצה

איפה המתכון???