טעים קל ופשוט להכנה
טעים קל ופשוט להכנה, הרבה פעמים אני מקבלת תגובות מגולשים שלא מבינים איך מכמות מצרכים קטנה או איך ממצרכים כל כך בסיסיים יוצא אוכל טוב.
בהתחלה הייתי נשאלת המון פעמים האם אני בטוחה שזה אכן יוצא טוב, יותר מאוחר השאלות האלה פסקו אבל התמיהות עדיין נותרו. הכי כיף לקבל את תגובות ההפתעה של הגולשים שאכן יצא טוב. מי קבע שבשביל אוכל טוב צריך לעבוד קשה ?
הכנות:
בואו נדבר על אוכל :
תפוחי אדמה אפויים עם פטריות – זהובים רכים טעם נהדר, אחת התוספות שכיף לאכול.
שניצל פרגיות – אחת ל… אפשר להתפנק עם שניצל ולאו דווקא חזה עוף.
פלפלים ובצל אפויים – תענוג של תוספת / סלט זה לא משנה החשוב שזה אפוי ואפשר לאכול חופשי.
מצרכים:
תפוחי אדמה אפויים עם פטריות – אין בעיה להכין מראש ודרך נוספת להכנה היא לחלוט את תפוחי האדמה לשמור במקרר ולהמשיך למחרת כרגיל לפי המתכון. אז איך מחממים ? לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 דקות. בלי לנשנש זה יותר מידי טעים.
שניצל פרגיות – נכון ששניצל מחזה עוף זה מאוד טעים, הפרגיות יוצא יותר טוב רך זהוב קריספי, באמת שזה טעים מאוד. רק העניין למצוא מבצע טוב על פרגיות בסופר.
פלפלים ובצל אפויים – זה שלי טוב ? תכינו הרבה זה טעים וכל כך פשוט להכנה. אין בעיה להכין יום מראש זה יוצא נהדר. לחמם מכוסה על 180 מעלות בערך 20 דקות.